Autoverzekering Alphen aan den Rijn Begin met besparen op jouw verzekering

Meteen een goedkope autoverzekering in Alphen aan den Rijn bekijken en afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Fairzekering en niet te vergeten Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Alphen aan den Rijn? Het premiebedrag wordt bepaald door bijv. type dekking, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Zo vind jij binnen een paar minuten een kwalitatief verzekeringskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mitsubishi I Miev.

Erkende autoverzekeringen

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Alphen aan den Rijn Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Normaliter is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Je auto verkocht? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten zekerheden om uit te kiezen. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Alphen aan den Rijn
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering Alphen aan den Rijn
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, schade aan derden, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. All risk autoverzekering Alphen aan den Rijn
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

WA+ volledig casco (all-risk)Goede auto van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+)Auto van 6 – 10 jaar
De instap WAOudere auto’s (10 jaar en ouder)

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Kies dan optioneel voor een aanvullende autoverzekering Alphen aan den Rijn. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Noemenswaardig: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Kies voor pechhulp Alphen aan den Rijn
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. We spreken dan over de no-claimkorting Alphen aan den Rijn. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en betaal je weer meer premie.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Alphen aan den Rijn?

De maandpremie in Alphen aan den Rijn varieert erg per verzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de voornaamste factoren.

 • De omgeving waarin je woont (7424NN)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Voorbeelden zijn De Goudse, OHRA of Unigarant. Wij controleren slechts assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Alphen aan den Rijn verzekeringen rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering HEMA.

autoverzekering Alphen aan den Rijn


Goedkoopste autoverzekering in Alphen aan den Rijn afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Alphen aan den Rijn. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 44-ZNX-6).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (19-06-1993).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies je (aanvullende) dekking.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Alphen aan den Rijn op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Interessante ledenkorting
Snel claims indienen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Altijd verzekerd de weg op
Contact via social media

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Uitgebreid netwerk garages
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Extra dekking auto 6-13 jaar
Hulp en ondersteuning

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ouderwets binnenlopen
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Goede polisvoorwaarden
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Optie verkeersrechtsbijstand
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Schade door diefstal
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Maximaal 80% korting
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Hoge no-claim kortingen
Hoge klantbeoordeling


Voordeligste verzekeringspremie in Alphen aan den Rijn vergelijken voor je auto

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Alphen aan den Rijn? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekende variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een prijzige auto uit Alphen aan den Rijn. Assuradeurs overwegen daarnaast feiten zoals regio (1135EN). De premie in Genemuiden kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Appelscha. Ook het geschatte aantal km’s (7501 tot 10.000) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul o.a. kenteken, postcode, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek verzekeraars in Alphen aan den Rijn en sluit online af Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!