Autoverzekering Mitsubishi I Miev Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Mitsubishi I Miev afsluiten, via internet? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Populaire aanbieders zijn Allsecur en natuurlijk Turien & Co. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw I Miev? De maandelijkse premie hangt af van bijv. soort dekking, de aanschafwaarde plus jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi I Miev! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Citroen C4.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Mitsubishi I Miev Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Mitsubishi I Miev? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van autoverzekeringen voor jouw eigen Mitsubishi I Miev. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een I Miev verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor schade door botsing met dieren, tweezijdige schade, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mitsubishi I Miev. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaarWA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaarEen beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaarDe instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mitsubishi I Miev. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een I Miev?

De premie voor de Mitsubishi I Miev kan enorm verschillen per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de voornaamste factoren.

 • Je postcode / regio (2890GK)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. Neem nou ASR, Roxo of bijvoorbeeld VKG. We bekijken uitsluitend verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Mitsubishi rangeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken assuradeur. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Overstappen naar ABN AMRO.

autoverzekering Mitsubishi I Miev


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi I Miev afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Mitsubishi I Miev. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk het handige stappenplan.

1. Nummerbord invullen (e.g. 3-TDX-51).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (28-09-1996).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Mitsubishi.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Aanschafwaardegarantie
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Snel premie berekenen
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Handige tips & tricks
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Gemiddeld cijfer van 8+
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Geen poliskosten
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door diefstal
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
SOS International
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gezinsautoregeling
Jaarlijks opzegbaar


Eenvoudig premie van de Mitsubishi I Miev berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij verzekeringen voor een I Miev? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale variabele is geboortejaar. De “jonkies” betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een dure Mitsubishi I Miev. Autoverzekeringen overwegen daarnaast feiten zoals regio (9524EJ). Het tarief in Beetsterzwaag is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Oudehaske. Ook de kilometrage (20.001 tot 25.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bekende factoren. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Mitsubishi I Miev verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw I Miev afsluiten!