HEMA Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Bij de HEMA denk je misschien niet direct aan een autoverzekering. Toch biedt deze landelijke zeer bekende winkel een aantal uitstekende verzekeringen, waaronder dus ook een verzekering voor je auto. HEMA begrijpt als geen ander dat je zuinig bent op je spullen, en met name op je auto. Daarom biedt het bedrijf een gewoon goede autoverzekering, met een uitstekende dekking. Sluit je een polis af? Dan ontvang je nu een gratis APK. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over deze aanbieder. We kijken naar de voorwaarden, en de (aanvullende) dekkingsmogelijkheden van HEMA autoverzekeringen.

  • Nu met gratis APK in samenwerking met Profile
  • Bespaar honderden euro’s per jaar
  • Zeker van een snel schadeherstel
  • De verzekering is iedere dag opzegbaar
  • Online regel je jouw verzekering binnen 5 minuten

HEMA verzekering vergelijken

Is de HEMA autoverzekering iets voor jou? Die vraag kunnen wij niet zo 1, 2, 3 beantwoorden. Dit hangt namelijk van een aantal zaken af: hoe oud ben je? Wat voor auto rijdt je? Wat is je schade-historie? De antwoorden op deze vragen kun je invullen in onze handige vergelijkingstool. Op basis van jouw persoonlijke gegevens berekenen wij vervolgens welke verzekering voor jou het meest gunstig is. Op die manier kun je HEMA vergelijken met bijvoorbeeld ZEKUR of Allsecur. Over het algemeen is deze verzekering interessant voor iets oudere en kleinere auto’s. Rijdt je een splinternieuwe en dure Audi? Dan is Hema wellicht niet de aanbieder voor jou.

De verzekeraar ontvangt 4 sterren op basis van bijna 1.500 stemmen via Trustpilot. Een heel aardige score dus!

Dekkingen

Welke dekkingen biedt de Hema autoverzekering? In de basis ben je verplicht om voor een basisdekking te kiezen. Hierbij kun je kiezen uit WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Een WA-verzekering is verlicht in Nederland.

Verzeker je alleen schade die je bij anderen veroorzaakt? Dan kies je voor standaard WA of WA + beperkt casco. Wil je dat ook schade aan je eigen auto vergoed wordt? Dan kies je voor de WA + volledig casco dekking. Dit wordt in de volksmond vaak ook wel een Allrisk verzekering genoemd. De maandlasten zijn dan wel iets hoger, maar je gaat wel met een gerust hart de weg op. Een aanrader voor nieuwe auto’s van 0 – 5 jaar oud.

Aanvullende dekkingen
Naast de basisdekking kun je ook kiezen voor een aanvullende dekking op jouw standaard HEMA autoverzekering. De opties zijn een no-claimbeschermer, pechhulp, autorechtbijstand en schadeverzekering inzittenden. Let op: ga voor jezelf altijd goed na of het echt nodig is om de aanvullende opties te kiezen. Een adviseur kan je hier ook bij helpen.


hema-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Papendrecht, Oldenzaal, Bussum, Valkenswaard, Meppel, Winterswijk, Boxtel, Brunssum, Leusden en Best. Bekijk ook deze verzekeraar: Univé.