Autoverzekering Amersfoort Vind de goedkoopste verzekeraar


De goedkoopste autoverzekering in Amersfoort online afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan AutoWeek en ook Ditzo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Amersfoort? Het maandbedrag komt tot stand op basis van variabelen als schadevrije jaren, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan in korte tijd een verzekeringskantoor dat bij jou past. Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mitsubishi Lancer.

Populaire autoverzekeraars

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en begin direct met besparen.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Amersfoort Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw voertuig? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten dekkingen om uit te kiezen. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Amersfoort
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering Amersfoort
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, brandschade, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All risk autoverzekering Amersfoort
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van voor een all-risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Goede auto van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto’s van 6 – 10 jaar
Standaard WA Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Amersfoort. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp Amersfoort
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. We spreken dan over de no-claimkorting Amersfoort. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus-trede verschillen nogal per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Amersfoort?

De hoogte van de premies in Amersfoort varieert erg per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest cruciale variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1112DN)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je bekende verzekeringen. Onder andere EAG Assuradeuren, National Academic en bijv. Univé. We onderzoeken alleen maar aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Vergeet niet: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Amersfoort verzekeringen sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering De Goudse.

autoverzekering Amersfoort


Goedkoopste autoverzekering in Amersfoort afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Amersfoort. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 03-ZXK-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (2-04-1967).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Amersfoort op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Dag en nacht hulp van centrale
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Pechhulpdekking
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Unieke Automodus
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
4 jaar FOCWA-garantie
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Eerlijke verzekering
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Actief sinds 1850
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Goede polisvoorwaarden
Online account

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Interessante pakketkorting
Met aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Goed Geregeld Pakket
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Verschillende opties

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gebruiksvriendelijke App
Snel online afsluiten


Voordeligste verzekeringspremie in Amersfoort vergelijken voor alle merken

Hoe zit het met de kosten bij de autoverzekeringsmaatschappij Amersfoort? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle factor is het jaartal van geboorte. Bestuurders van 25 jaar of jonger moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure auto uit Amersfoort. Autoverzekeringen houden ook rekening met zaken als postcodegebied (7163DN). De premie in Elsloo wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Arnemuiden. Ook het aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en de waarde van je auto hebben invloed. Het tarief kan dus enorm wisselen. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef snel schadevrije jaren, huisnummer, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle verzekeraars in Amersfoort en bespaar vandaag nog Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!