De Goudse Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De Goudse verzekeringen is een autoverzekeraar met een uitstekende reputatie. Het is ongetwijfeld niet de goedkoopste polis, maar de voorwaarden zijn helder en de afwikkeling is prima. Bij De Goudse heb je de keuze uit 3 basisdekkingen en een aantal aanvullende verzekeringen voor jouw auto. Je kunt het helemaal samenstellen zodat het past bij jou en jouw situatie. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over deze maatschappij. Allereerst kijken we naar de belangrijkste voordelen van De Goudse. Vervolgens vergelijken we de maatschappij met andere aanbieders en afsluitend zoomen we nog wat dieper in op de verschillende soorten dekkingen en aanvullende verzekeringen.

  • Een aantrekkelijke premie voor een eventuele tweede auto of motor
  • Handige en betaalbare aanvullende verzekeringen
  • Via Schadegarant betaal je geen eigen risico bij herstel
  • Bij volledige dekking wordt standaard €1.250 aan accessoires, €500 aan beeld- en geluidsapparatuur vergoed
  • Daarnaast heb je de volledige dekking standaard recht op vervangend vervoer wanneer je de auto laat repareren door een Schadegarantbedrijf
  • Aantrekkelijke kortingen via het Privé Pakket Online

De Goudse verzekering vergelijken

Zoek jij een passende verzekeraar voor jouw auto? Dan is de Goudse een verzekeraar die je zeker moet overwegen. Niet in de eerste plaats vanwege de allerlaagste premie. Veel eerder om de transparante voorwaarden en de ruime dekking. Dat vertaalt zich o.a. in een prima nieuwwaarderegeling en aanschafwaarderegeling. Ook het eigen risico is acceptabel. Met deze verzekering kom je doorgaans niet voor verrassingen te staan.

Wil je De Goudse autoverzekering vergelijken met andere bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld ASR, Allianz of FBTO? Vul dan jouw gegevens hierboven in. Je kunt dan in een aantal minuten de goedkoopste premie achterhalen. Op die manier kun je deze maatschappij dus snel vergelijken op basis van prijs en reviews. Overstappen is overigens zo gepiept: binnen een aantal minuten is jouw nieuwe polis geregeld.

Dekkingen

Bij De Goudse kun je kiezen uit een drietal dekkingsvarianten. De standaard Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) staat garant voor schade die jij aan anderen toebrengt. De WA + Beperkte Cascodekking lijkt hier op, met als toevoeging dat je ook betaald krijgt in geval van schade door diefstal, brand, een storm of botsing met wild. Ook ruitschade is inbegrepen bij deze variant. Wil je maximale dekking? Kies dan voor de WA + volledige cascodekking. Dit heet ook wel een Allrisk verzekering. Je bent dan niet alleen verzekerd tegen schade die jij bij anderen toebrengt, de verzekeraar staat ook garant voor schade aan je eigen auto.

Aanvullende dekking
Wil je jouw De Goudse autoverzekering helemaal compleet maken? Neem dan eens een kijkje bij de verschillende aanvullende dekkingen. Hierbij moet je denken aan een Bonusbeschermer, een ongevallen inzittendenverzekering, een verkeersschadeverzekering een rechtsbijstandsverzekering en het accessoirepakket waarbij ook accessoires in je auto zitten verzekerd zijn. Je kunt het dus zo compleet en volledig maken als jij dat wil!


de-goudse-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Zaandijk, De Bilt, Heerde, Scherpenzeel, Arcen, Kapelle en Sint Willebrord. Bekijk ook deze verzekeraar: ABN AMRO.