Autoverzekering Mercedes-Benz V 220 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenEen goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz V 220 afsluiten, via internet? Op dit moment is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Centraal Beheer en natuurlijk WitGeld.nl. Vergelijk ze nu snel en eenvoudig via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn V 220? Het maandbedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, de geschatte kilometragemaar ook de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz V 220! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Chrysler Crossfire.

De beste aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Mercedes-Benz V 220 Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Mercedes-Benz V 220? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 types garanties voor de Mercedes-Benz V 220. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een V 220 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, schade door storm, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mercedes-Benz V 220. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Mercedes-Benz V 220. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn V 220?

De actuele premie voor de Mercedes-Benz V 220 varieert erg per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? De opsomming hierna bevat de voornaamste componenten.

 • Jouw woongebied (4094NH)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, Roxo en Zelf. Wij raadplegen enkel aanbieders waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Mercedes-Benz indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Overstappen naar Aegon.

autoverzekering Mercedes-Benz V 220


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz V 220 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Mercedes-Benz V 220. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 3-TDX-51).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (6-07-1993).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Mercedes-Benz.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Aanschafwaardegarantie
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Faire schadeafhandeling
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
690.000 klanten gingen je voor
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Schade in 3 stappen regelen
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Ook totaalpakketten
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Veel vrijheid en keuzes
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Ook complete pakketten
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pakketkorting mogelijk
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Beoordelingsscore van 7,5+
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Goed Geregeld Pakket
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Service in de winkel
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Voordelig 2e auto verzekeren
14 dagen bedenktijd


Voordeligste premie van de Mercedes-Benz V 220 berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn V 220? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvolle factor is; hoe oud je bent. 23-jarigen betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure Mercedes-Benz V 220. Assuradeurs doorzoeken ook je regio (1208CB). De hoogte van de polis in Bredevoort kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Oostvoorne. Ook het aantal km’s (7501 – 10.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bepalend. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct schadevrije jaren, eventuele accessoires, kenteken in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Mercedes-Benz V 220 verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw V 220 afsluiten!