Autoverzekering Wassenaar De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


Een goedkope autoverzekering in Wassenaar bekijken en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. ABN AMRO en Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en eenvoudig via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Wassenaar? Het maandbedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld positie op de bonusladder, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in korte tijd het goedkoopste verzekeringskantoor. Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Volkswagen T1.

Erkende autoverzekeraars

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en begin direct met besparen.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Wassenaar Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van autoverzekeringen om uit te kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Wassenaar
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus verzekering Wassenaar
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade aan derden, tweezijdige schade, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Wassenaar
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

All-risk (WA + volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto ouder dan 10 jaar

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Wassenaar. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra dekking pechhulp Wassenaar
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Deze actie heet ook wel no-claimkorting Wassenaar. Heb je een ongelukje gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De spelregels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Een overzicht van de kosten autoverzekering Wassenaar?

De premie in Wassenaar loopt uiteen per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de belangrijkste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (8422DF)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Denk aan Aon Direct, FBTO plus De Zeeuwse. Wij controleren puur verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Wassenaar verzekeringen rangschikken op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de aangaande verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering United Insurance.

autoverzekering Wassenaar


Goedkoopste autoverzekering in Wassenaar afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Wassenaar. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 1-KDN-12).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (11-07-1974).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Wassenaar op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Aanschafwaardegarantie
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Pechhulpdekking
Snel online afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Simpel over te sluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Binnen 1 minuut geregeld
14 dagen bedenktijd

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOok voor inzittenden
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Winnaar Web Service Scan
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Online 10% korting
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gebruiksvriendelijke App
Snel claims indienen


Voordeligste verzekeringspremie in Wassenaar vergelijken voor alle merken

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Wassenaar? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke variabele is hoe oud je bent. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een kostbare auto uit Wassenaar. Assuradeurs kijken ook naar variabelen zoals postcode (2153MK). Het maandbedrag in Domburg kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Geldermalsen. Ook het aantal km’s (20.001 – 25.000) en het merk/type auto zijn bekende factoren. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je eventuele accessoires, schadevrije jaren, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle verzekeraars in Wassenaar en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!