Autoverzekering Audi 100 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Audi 100 bekijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Fairzekering en uiteraard ook FBTO. Vergelijk ze nu snel en moeiteloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn 100? Het premiebedrag heeft te maken met zaken als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de cataloguswaarde en jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Audi 100! Goed om te weten: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mitsubishi Eclipse.

Erkende aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Audi 100 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. In het algemeen is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Audi 100? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie soorten dekkingen voor de Audi 100. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Zo’n 100 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, brandschade, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Audi 100. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Audi 100. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Opmerkelijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een 100?

Het maandbedrag voor de Audi 100 verschilt nogal per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke onderdelen.

 • Jouw woongebied (3519KI)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld AutoWeek, Ditzo en bijv. VVS. Wij raadplegen alleen maar autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Vergeet niet: dit is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Audi indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering Reaal.

autoverzekering Audi 100


Goedkoopste autoverzekering voor Audi 100 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Audi 100. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 9-KBB-33).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (19-05-1992).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Audi.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Via WhatsApp bereikbaar
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Eigen herstelnetwerk
Hoge klantbeoordeling

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Unieke Automodus
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Uitgebreid netwerk garages
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Gemiddeld een 8 op service
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Extra korting op pakketten
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Unieke extra dekkingen
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Simpele verzekeringskaarten
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Schade door rook en brand
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Schadegarant bedrijven
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Service in de winkel
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gezinsautoregeling
Schade melden via internet


Voordeligste premie van de Audi 100 berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn 100? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekende factor is leeftijd. Jongeren van 20 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een recent gekochte Audi 100. Verzekeraars overwegen daarnaast factoren als postcode (9991AD). Het maandbedrag in Mook is anders dan een Autoverzekering Anna Paulowna. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en de waarde van je auto worden meegenomen. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Voer hierboven geboortedatum, eventuele accessoires, kenteken in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Audi 100 verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 100 afsluiten!