Reaal Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten


Van een ster in de ruit tot flinke stormschade. Of van een gestolen auto tot gewonden bij een ongeval. Om de hoek of in het buitenland. Het verzekeren van uw auto is zonder meer belangrijk. Kies uit de WA-verzekering, de Beperkt Casco of de Volledig Casco verzekering van Reaal en ga met een gerust gevoel de weg op.

Geen eigen risico
Met hulp van de Schadegarant reparateurs van Reaal autoverzekeringen is de schade aan uw auto snel weer hersteld. En uniek: u kunt uw premie goedkoper maken door te kiezen voor € 250 eigen risico. U hoeft dit eigen risico niet te betalen wanneer u van Schadegarantherstelbedrijven gebruikmaakt. Vervangend vervoer is ook meteen geregeld.

Altijd hulp bij pech onderweg
Pech onderweg? Bij de autoverzekering kunt u aanvullend Pechhulp bijsluiten als u onderweg strandt. U kunt kiezen voor Pechhulp in Nederland of voor heel Europa. Als uitbreiding op Pechhulp Europa is Uitgebreid Vervangend Vervoer bij te sluiten.

No-claimkorting vanaf 48%
Sluit u een autoverzekering af bij REAAL? Dan start u met een bonuskorting van 48%. Dit geldt ook voor jongeren. Die no-claimkorting kan oplopen tot 80% als u schadevrij rijdt.

Reaal verzekering vergelijken

Is de Reaal autoverzekering iets voor jou? Vergelijk ‘m dan snel en gemakkelijk met andere populaire verzekeraars als Unive, Ohra en FBTO. Van belang hierbij is dat je de gegevens van jou en jouw auto zo correct mogelijk invult. De meest belangrijke gegevens zijn jouw kenteken, postcode en huisnummer, het aantal jaren zonder schade en het aantal kilometers per jaar. Alle gegevens ingevuld? Dan kun je REAAL direct vergelijken met andere verzekeraars. Je kunt zien hoe hoog de premie uitvalt. Maar kijk niet alleen naar het te betalen maandbedrag: kijk ook naar co-claim regelingen, de bonus/malus ladder en de inhoud van de (aanvullende) dekkingen.

Dekkingen

De Reaal autoverzekering biedt – net als vele andere verzekeraars – 3 soorten basisdekkingen. De WA, WA+ en Allrisk. Hieronder vind je meer informatie over deze verschillende soorten dekkingen.

WA-verzekering
De WA-verzekering is verplicht en biedt dekking voor schade veroorzaakt aan derden tijdens deelname aan het verkeer. Schade aan uw eigen auto wordt niet vergoed. Voor materiële schade aan een derde biedt de WA-verzekering een maximaal verzekerd bedrag € 2.500.000 en voor personenschade is dat maximaal € 5.600.000. Onder de WA-verzekering vallen ook zekerheidsstelling, vervoer van gewonden en automobilistenhulp bij ongevallen.

Beperkt Casco
Met Beperkt Casco is uw auto verzekerd voor een aantal gebeurtenissen zoals brand, diefstal, ruitschade en schade door storm of bliksem.

Volledig Casco
Met Volledig Casco bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een Beperkt Cascoverzekering, verzekerd voor schade ontstaan door elke andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Ook als de gebeurtenis het gevolg is van een gebrek aan uw auto.

Aanvullende dekkingen

Interessant zijn verder een aantal aanvullende dekkingen. Deze kun je optioneel afsluiten. Het is dus niet verplicht. Meer info over de verschillende extra dekkingen bij jouw Reaal autoverzekering vind je hieronder:

Verlengde nieuwwaarderegeling
Heeft u een Volledig Casco Autoverzekering afgesloten? Dan is het mogelijk om aanvullend te kiezen voor een verlengde nieuwwaarderegeling. Schade die ontstaat binnen drie jaar na de aanschaf van een nieuwe auto wordt dan vergoed op basis van de nieuwwaarde.

Ongevallenverzekering Inzittenden
Met de REAAL Ongevallenverzekering Inzittenden verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van een ongeluk waarbij uw inzittenden blijvend invalide raken of zelfs overlijden. U krijgt maximaal € 10.000 uitgekeerd bij overlijden. En € 50.000 bij blijvende invaliditeit. Voor deze dekking betaalt u een vaste toeslag van € 25 per jaar.

Schadeverzekering Inzittenden
Met de REAAL Schadeverzekering Inzittenden verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van een ongeluk met letselschade of zaakschade. U krijgt maximaal € 1.000.000 uitgekeerd. Voor de Schadeverzekering Inzittenden betaalt u een vaste toeslag van € 44 per jaar.

Pechhulp
Pech onderweg? Bij de autoverzekering kunt u aanvullend Pechhulp bijsluiten als u onderweg strandt. U kunt kiezen voor Pechhulp in Nederland of voor heel Europa. Als uitbreiding op Pechhulp Europa is Uitgebreid Vervangend Vervoer bij te sluiten.

Verkeersrechtsbijstand
Juridische bijstand bij een ongeluk in het verkeer. Met de aanvullende Verkeersrechtsbijstandverzekering bent u hiervoor verzekerd. Voor de Verkeersrechtsbijstand betaalt u als alleenstaande een toeslag van € 40 per jaar. Gezinnen zijn bijverzekerd voor € 45 per jaar extra.

Verhaalsbijstand
U wilt uw auto snel weer laten repareren na een ongeluk. Met de Verhaalsbijstand bent u verzekerd voor het verhalen van de kosten als gevolg van een ongeluk. Voor de aanvullende Verhaalsbijstand betaalt u een toeslag van € 23,95 per jaar.


reaal verzekeringVerzeker je auto o.a. in Abcoude, Zundert, Panningen, Raamsdonksveer, Kerkdriel, Yerseke en Scharn. Bekijk ook deze verzekeraar: United Insurance.

Vergelijk direct verzekeringen voor jouw auto Of bekijk de website van Reaal voor meer informatie