Autoverzekering Audi 90 Kies de verzekering die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de Audi 90 afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan Aegon en niet te vergeten Nationale Nederlanden. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en zonder moeite online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 90? De assurantiepremie wordt bepaald door onder andere type dekking, type auto en niet te vergeten jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt in een paar seconden de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Audi 90! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mitsubishi I Miev.

De beste autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Audi 90 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Audi 90? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 categorieënzekerheden voor jouw Audi 90. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
De 90 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij schade aan derden, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Audi 90. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Audi 90. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn 90?

De hoogte van de premies voor een Audi 90 kan enorm verschillen per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de meest cruciale factoren.

 • Jouw woongebied (8719MH)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Voorbeelden zijn De Goudse, nowGo en bijv. United Insurance. We doorzoeken uitsluitend verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let op: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Audi rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de aangaande verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering HEMA.

autoverzekering Audi 90


Goedkoopste autoverzekering voor Audi 90 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Audi 90. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Nummerbord invullen (n.b. 10-ZPB-5).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (20-09-1994).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies de juiste dekking voor Audi.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Hoge korting bij veilige rijstijl
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Binnen 2 minuten afsluiten
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Eerlijke verzekering
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Eigen risico van slechts €100
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar Web Service Scan
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Inzittenden meeverzekeren
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Wegslepen na ongeluk
24/7 schade melden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Gebruiksvriendelijke website

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Eigen risico kiezen
Gemakkelijk opzeggen


Online premie van mijn Audi 90 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de 90? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijke variabele is leeftijd. Jonge bestuurders betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook betaal je meer bij een nieuwe Audi 90. Autoverzekeringen overdenken ook bijvoorbeeld adresgegevens (3400DI). De premie in Zwanenburg kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Appelscha. Ook het aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven hoofdbestuurder, geboortedatum, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Audi 90 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 90 afsluiten!