Autoverzekering Audi A4 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de Audi A4 afsluiten, via internet? Op dit moment heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Centraal Beheer en natuurlijk OHRA. Vergelijk ze nu vlug en eenvoudig met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn A4? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van onder andere aantal opgebouwde jaren zonder schade, de dagwaarde en niet te vergeten demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi A4! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mitsubishi Lancer.

De beste autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Audi A4 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Audi A4? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie types garanties voor jouw vertrouwde Audi A4. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Je A4 verzekeren met alleen WA dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor schade door botsing met dieren, schade aan derden, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Audi A4. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Audi A4. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus-ladder variëren erg per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn A4?

De geldende premie voor een Audi A4 kan enorm verschillen per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de meest invloedrijke onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (4312FA)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gewenste dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Denk aan Promovendum, Ditzo maar ook De Zeeuwse. We onderzoeken uitsluitend organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Audi indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering De Goudse.

autoverzekering Audi A4


Goedkoopste autoverzekering voor Audi A4 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Audi A4. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 80-ZXK-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (19-11-1967).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Audi.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Haal-en brengservice
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Handige tips & tricks
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Snel online premie berekenen
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Snelle reactietermijnen
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringExtra korting op pakketten
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Score: beoordeeld met 8+
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Ook ruitschade gedekt
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Interessante pakketkorting
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Maximaal 80% korting
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Hoge no-claim kortingen
Met aanvullende modules


Online premie van mijn Audi A4 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de A4? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke factor is; hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure Audi A4. Aanbieders overdenken ook jouw postcodegebied (7931NI). Het maandbedrag in Steenwijk is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Arnemuiden. Ook het verwachte aantal kilometers (t/m 7.500) en het merk/type auto zijn bepalend. De berekening van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef snel geboortedatum, hoofdbestuurder, kenteken in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Audi A4 verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw A4 afsluiten!