Autoverzekering Audi A6 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Audi A6 afsluiten, via internet? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan EAG Assuradeuren en uiteraard ook Turien & Co. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en eenvoudig met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de A6? Het maandbedrag komt tot stand op basis van o.a. Wa/Wa+/All-risk, de waarde van je auto en de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Audi A6! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mitsubishi Pajero.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Audi A6 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Audi A6? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende categorieënverzekeringen voor jouw eigen Audi A6. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een gebruikte A6 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. schade door natuurgeweld, tweezijdige schade, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Audi A6. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Audi A6. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus ladder verschillen nogal per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn A6?

Het maandbedrag voor de Audi A6 wisselt erg per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de meest invloedrijke elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (8611LN)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende aanbieders. O.a. Aon Direct, Roxo of bijvoorbeeld Turien & Co. We doorzoeken enkel assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Audi klasseren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering nowGo.

autoverzekering Audi A6


Goedkoopste autoverzekering voor Audi A6 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Audi A6. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 02-ZPB-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (24-07-1990).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies het type dekking voor Audi.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Aanschafwaardegarantie
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede pechhulpdekking
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Niet voorschieten
Snel schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Schade in 3 stappen regelen
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Sociale verzekeraar
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Eigen risico van slechts €100
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Ook complete pakketten
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp buitenland
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hoge kwaliteit focus
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Pakketkorting mogelijk
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
WA, WA+ of All Risk
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Afsluiten in 5 snelle stappen
Eenvoudig uitbreiden


Voordeligste premie van de Audi A6 berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn A6? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvol aspect is geboortejaar. De “jonkies” betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke Audi A6. Autoverzekeraars analyseren verder ook factoren als woongebied (3167JE). De hoogte van de polis in Zevenaar kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Arum. Ook de kilometrage (meer dan 30.001) en de waarde van je auto tellen mee. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere eventuele accessoires, kenteken, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Audi A6 verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw A6 afsluiten!