Autoverzekering Porsche Macan Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Porsche Macan vinden en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. O.a. InShared en ook Univé. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en eenvoudig online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Macan ? Het maandbedrag wordt bepaald door zaken als dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik maar ook jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Porsche Macan! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Honda FR-V.

Alle populaire autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Porsche Macan Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Porsche Macan? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieënautoverzekeringen voor jouw vertrouwde Porsche Macan. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
De Macan verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, schade aan derden, explosie-schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Porsche Macan. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Porsche Macan. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder verschillen nogal per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Macan ?

De maandpremie voor de Porsche Macan wisselt nogal eens per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de belangrijkste elementen.

 • Je postcode / regio (1977CJ)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Voorbeelden zijn Aegon, Lancyr en bijv. Verzekeruzelf.nl. Wij checken enkel verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Porsche sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering vergelijken Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Porsche Macan


Goedkoopste autoverzekering voor Porsche Macan afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Porsche Macan. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 9-TXG-23).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (27-02-1986).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Porsche.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lagere premie bij veilig rijden
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede rechtsbijstand
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
690.000 klanten gingen je voor
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Snel online premie berekenen
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Gemiddeld een 8 op service
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDag en nacht contact
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Service award winnaar
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pakketkorting mogelijk
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
24/7 schade melden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Schadegarant bedrijven
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Service in de winkel
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
Hulp en ondersteuning


Snel premie van de Porsche Macan berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn Macan ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijk aspect is leeftijd. 22-jarigen betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge Porsche Macan. Aanbieders kijken ook naar onder andere adresgegevens (8303EA). De maandpremie in Spijkenisse kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Sommelsdijk. Ook het aantal km’s (25.001 tot 30.000) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. De hoogte van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef direct eventuele accessoires, huisnummer, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Porsche Macan verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Macan afsluiten!