Autoverzekering Audi S8 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Audi S8 afsluiten, via internet? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan De Zeeuwse en natuurlijk National Academic. Vergelijk ze nu snel en probleemloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn S8? De maandelijkse premie hangt af van o.a. dekking, aanvullende modules, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. De vergelijker vindt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi S8! Let op: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Nissan Interstar.

Alle toonaangevende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Audi S8 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Vaak is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Audi S8? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten waarborg types voor de Audi S8. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Jouw S8 verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben jij onderdeel van een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Audi S8. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Audi S8. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opmerkelijk: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een S8?

De geldende premie voor een Audi S8 wisselt nogal eens per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (9991EN)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. O.a. Avéro Achmea, nowGo of Unigarant. Wij vergelijken alleen maar autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Audi klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering OHRA.

autoverzekering Audi S8


Goedkoopste autoverzekering voor Audi S8 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Audi S8. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (e.g. 4-XBX-74).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (25-12-1992).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Geschatte kilometrage.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Audi.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Via WhatsApp bereikbaar
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Binnen 2 minuten afsluiten
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Binnen 1 minuut geregeld
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Snelle reactietermijnen
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Veel vrijheid en keuzes
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar Web Service Scan
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pakketkorting mogelijk
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hulp bij mechanisch defect
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Verhaalsbijstand
Eenvoudig uitbreiden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Hoge no-claim kortingen
Helder polisblad


Goedkoopste premie van de Audi S8 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn S8? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijke variabele is hoe oud je bent. Jonge bestuurders betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Audi S8. Verzekeraars houden ook rekening met aspecten als postcode (9053IA). De maandpremie in Leens kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Balkbrug. Ook het aantal km’s (12.001 tot 15.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul vandaag schadevrije jaren, gewenste dekking, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Audi S8 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw S8 afsluiten!