Autoverzekering Nissan Interstar Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Nissan Interstar afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Bijvoorbeeld InShared en natuurlijk OHRA. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en zonder moeite via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Interstar ? Het premiebedrag komt tot stand op basis van o.a. type dekking, de dagwaarde plus jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Interstar! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Dacia Stepway.

Alle populaire aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Nissan Interstar Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Meestal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Nissan Interstar? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 categorieënverzekeringen voor de Nissan Interstar. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Je Interstar verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, tweezijdige schade, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Nissan Interstar. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Nissan Interstar. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel schade aan de auto? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Interstar ?

De actuele premie voor de Nissan Interstar loopt uiteen per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1617EA)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. O.a. Delta Lloyd, Reaal plus Zelf. We doorzoeken uitsluitend verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan klasseren op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Goedkoopste verzekering Reaal.

autoverzekering Nissan Interstar


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Interstar afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Nissan Interstar. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 2-SZF-74).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (21-10-1960).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Nissan.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Dag en nacht hulp van centrale
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Binnen 2 minuten afsluiten
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Niet voorschieten
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Interessante bonusladder
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Ook complete pakketten
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Elke maand aanpasbaar
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Beoordelingsscore van 7,5+
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Pakketkorting mogelijk
Online account

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
Aanpassen & upgraden


Goedkoopste premie van de Nissan Interstar berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn Interstar ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 18 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Nissan Interstar. Autoverzekeraars doorzoeken ook je postcodegebied (4386GM). Het maandbedrag in Susteren kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Poortugaal. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef snel gewenste dekking, eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Nissan Interstar verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Interstar afsluiten!