Autoverzekering Bedum De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering in Bedum online afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk alle aanbieders handig en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Bedum? De assurantiepremie komt tot stand op basis van bijv. dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt plus jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt binnen 10 seconden tijd het goedkoopste verzekeringskantoor. Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan Terrano.

Erkende autoverzekeringen

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar op de maandlasten.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Bedum Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Vaak is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 categorieënbasisdekkingen om uit te kiezen. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Bedum
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering Bedum
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor tweezijdige schade, diefstal, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All risk autoverzekering Bedum
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

volledig casco verzekering Goede auto van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Goede auto’s van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Kies dan optioneel voor een aanvullende autoverzekering Bedum. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Module pechhulp Bedum
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel no-claimkorting Bedum. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-trede variëren erg per verzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Bedum?

De geldende premie in Bedum varieert erg per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de voornaamste elementen.

 • Je woonplaats (4637CH)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Bijvoorbeeld Allianz, Roxo en bijv. SNS. Wij checken enkel verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Bedum verzekeringen rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering ING.

autoverzekering Bedum


Goedkoopste autoverzekering in Bedum afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Bedum. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Nummerbord invullen (e.g. 9-TJP-50).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (21-08-1979).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor .
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Bedum op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Tot 30% veilige rijderskorting
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede rechtsbijstand
Contact via social media

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Veilige AutoModus
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Snel online premie berekenen
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Dekking binnen & buitenland
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Geen poliskosten
Schade melden via internet

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar van vele prijzen
Online account

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Simpele verzekeringskaarten
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hulp bij mechanisch defect
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Coöperatieve verzekeraar
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gezinsautoregeling
Verschillende opties


Snel verzekeringspremie in Bedum vergelijken voor alle auto’s

Hoe zit het met de kosten bij de autoverzekeringsmaatschappij Bedum? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvol aspect is leeftijd. Jongeren tot 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een prijzige auto uit Bedum. Autoverzekeringen bekijken daarnaast o.a. regio (9205HC). Het tarief in Surhuisterveen is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Bennekom. Ook het aantal km’s (30.001 en meer) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu zelf jouw premie. Voer hierboven kenteken, huisnummer, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle verzekeraars in Bedum en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!