ING Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De ING kennen we natuurlijk allemaal als bank. Maar wist je dat ING Bank ook een uitstekende autoverzekering aanbiedt? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de verschillende autoverzekeringen, aanvullende modules en voorwaarden van de ING. De bank begrijpt als geen ander dat de kosten van je auto al hoog genoeg zijn. Wegenbelasting, benzine, onderhoud, het loopt aardig op. Met de ING autoverzekering kun je jouw premie in ieder geval laag houden. De verzekeraar heeft een aantal belangrijke voordelen die we graag nog even doorlopen:

  • Rijd je geen schade? Dan kan je korting op je premie oplopen tot 85%
  • Kies je WA Extra of WA Casco? Dan worden accessoires tot €2.500 meeverzekerd
  • Bij WA Extra krijg je 1 jaar nieuwwaardregeling, bij WA Casco is dit 2 jaar
  • Je kunt zelf je eigen risico kiezen
  • Laat je jouw auto repareren door een garage uit het schadeherstelnetwerk? Dan betaal je geen eigen risico
  • Spaar je geld bij ING? Dan kun je jouw rentepunten inwisselen voor korting op je ING autoverzekering (kortingsbon)

ING verzekering vergelijken

Zoals je kunt lezen heeft de ING autoverzekering flink wat voordelen te bieden. Maar past deze verzekering ook bij mij? Om die vraag te kunnen beantwoorden dien je eerst wat gegevens in te vullen. In het veld hierboven kun je direct jouw kenteken, postcode, huisnummer en geboortedatum invullen. Vervolgens vul je de gewenste dekking in (WA, WA+ of Allrisk), het geschatte aantal km’s, en het aantal schadevrije jaren. Op basis van al deze gegevens gaat onze tool rekenen en ontdek je wat voor jou de goedkoopste verzekeraar is. Dit is dus een enorm persoonlijke kwestie wat per persoon enorm kan wisselen.

De autoverzekering van ING is op dit moment nog niet opgenomen in onze vergelijker. Ons advies is om dus eerst de laagste prijs met onze vergelijker te ontdekken. Dan check je de laagste premie. Vervolgens vul je jouw gegevens (let op: vul dezelfde gegevens in als in onze tool), en ontdek je wat de maandelijkse premie bij de ING autoverzekering is. Op die manier kun je in een keer een hoop verzekeraars vergelijken met ING Bank.

Dekkingen

Bij ING verzekeringen kun je kiezen uit 3 basisdekkingen: de standaard (wettelijke verplichte) WA Autoverzekering, de WA Extra autoverzekering en de WA Casco verzekering (ook wel Allrisk genoemd). Op de website van ING kun je precies zien wat de voorwaarden van de verschillende dekkingstypes zijn. Kort gezegd dekt de WA verzekering alleen schade aan anderen. De WA Extra is iets uitgebreider en dekt ook schade door brand diefstal, storm en ruitschade. Wil je het complete pakket? Dan kies je voor de WA Casco (allrisk) autoverzekering. Deze vergoed schade aan jouw auto, wat de oorzaak ook is. Bovendien heb je met deze dekking recht op 5 dagen vervangend vervoer en geldt er een aantrekkelijke occasion- of nieuwwaarderegeling van 2 jaar. De Allrisk verzekering raden wij aan voor auto’s van 0 -5 jaar. Is je auto al ouder? Kies dan voor WA of WA Extra.

Aanvullende dekking
Bij ING Bank heb je de mogelijkheid om jouw basisdekking uit te breiden met een aantal aanvullende dekkingen. De actuele opties zijn een rechtsbijstandsverzekering en een schadeverzekering inzittenden. De eerste optie biedt juridische hulp bij een verkeersongeval met de verzekerde auto. Deze verzekering kan uitkomst bieden bij een conflict waar normaal de juridische kosten flink kunnen oplopen. De tweede optie biedt een vergoeding van letselschade of materiële schade aan jou als bestuurder of aan een van de inzittenden. Het maakt hierbij niet uit of je het ongeval zelf hebt veroorzaakt.


ing-autoverzekeringVerzeker je auto o.a. in Zuidhorn, Reusel, Gorredijk, Roden, Vaals, Hasselt, Vleuten en Delden. Bekijk ook deze verzekeraar: Unigarant.