Autoverzekering BMW 120 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw BMW 120 afsluiten, via internet? Momenteel is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld AutoWeek en niet te vergeten FBTO. Vergelijk ze nu snel en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 120? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar zaken als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW 120! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Nissan Vanette.

De beste aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW 120 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Hierna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw BMW 120? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 ordes van garanties voor jouw eigen BMW 120. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De 120 verzekeren met alleen WA dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Betrokken bij een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor explosie-schade, schade aan derden, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 120. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW 120. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus-regeling variëren erg per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 120?

De actuele premie voor de BMW 120 loopt uiteen per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? De opsomming hierna bevat de bekendste variabelen.

 • Je postcode / regio (2861BL)
 • Het merk en type van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je bekende aanbieders. Zoals Aegon, Roxo en Voogd en Voogd. Wij checken alleen maar autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Feit: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor BMW rangeren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de aangaande assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering SNS.

autoverzekering BMW 120


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 120 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 120. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 1-TVJ-38).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (1-01-1969).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor BMW.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Dag en nacht hulp van centrale
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede rechtsbijstand
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Niet voorschieten
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Gemiddeld cijfer van 8+
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Initiatief van achmea
Gemakkelijk opzeggen

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ouderwets binnenlopen
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Unieke extra dekkingen
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Optie verkeersrechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Inzittenden meeverzekeren
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Onderdeel van Vivat
Schade snel afgehandeld

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook accessoires
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
No-claimkorting tot wel 82%
Online account


Snel premie van de BMW 120 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de 120? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. 23-jarigen betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook betaal je meer bij een sjieke BMW 120. Assuradeurs houden ook rekening met zaken als postcodegebied (4256HH). Het maandbedrag in Bredevoort wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Benschop. Ook het aantal kilometers (7501 – 10.000) en het merk/type auto zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Voer nu je gewenste dekking, kenteken, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle BMW 120 verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 120 afsluiten!