Autoverzekering Opel Combo Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Opel Combo vergelijken en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn Allsecur en niet te vergeten nowGo. Vergelijk alle verzekeraars vlug en moeiteloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Combo ? Het premiebedrag heeft te maken met variabelen als schadevrije jaren, het aantal km’s dat je rijdt plus demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Opel Combo! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Fiat 600.

Alle populaire aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Opel Combo Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Normaliter neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Opel Combo? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie types dekkingen voor jouw Opel Combo. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Zo’n Combo verzekeren met alleen WA dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Opel Combo. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Opel Combo. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus ladder verschillen nogal per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Combo ?

De hoogte van de premies voor een Opel Combo wijkt erg af per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (7175EA)
 • Het gewicht van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Denk aan Allianz, Lancyr of bijvoorbeeld United Insurance. We bekijken alleen maar assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Opel classificeren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Opel Combo


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Combo afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Opel Combo. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 5-TLJ-70).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (9-05-1977).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies het type dekking voor Opel.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Hoge korting bij veilige rijstijl
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Hulp bij overstappen

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Altijd verzekerd de weg op
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Dag & nacht schadehulp
Aanvullende dekking

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Collectieve insteek
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Geen poliskosten
Hulp en ondersteuning

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Unieke extra dekkingen
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Snel online afsluiten
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Tot 85% korting
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Pechhulp Route Mobiel
Wa, WA+ of Allrisk

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Hulp bij het afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gezinsautoregeling
Duidelijke voorwaarden


Voordeligste premie van de Opel Combo berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Combo ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. Studenten en jongeren moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe Opel Combo. Aanbieders doorzoeken ook jouw woongebied (4236FA). Het maandbedrag in Andijk is anders dan een Autoverzekering Rolde. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 – 25.000) en het type voertuig zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving is voor iedereen weer uniek. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Opel Combo verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Combo afsluiten!