Autoverzekering BMW 745 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW 745 vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Delta Lloyd en uiteraard ook OHRA. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 745? Het maandbedrag hangt af van o.a. de gewenste dekking, privé of zakelijk gebruik en demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 745! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Opel Vivaro.

Alle populaire verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 745 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de BMW 745? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 categorieënzekerheden voor de BMW 745. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie 745 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, brandschade, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 745. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW 745. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 745?

De premie voor de BMW 745 wisselt nogal eens per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de voornaamste variabelen.

 • Jouw woongebied (8886FC)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je bekende aanbieders. Voorbeelden zijn ABN AMRO, Lancyr en ZLM Verzekeringen. We bekijken enkel verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Noemenswaardig: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor BMW classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Avéro Achmea.

autoverzekering BMW 745


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 745 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 745. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 9-ZTH-98).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (5-02-1968).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor BMW.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Hoge korting bij veilige rijstijl
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede pechhulpdekking
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Uitgebreid netwerk garages
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Dekking binnen & buitenland
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Extra korting op pakketten
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
WhatsApp service
Hulp bij overstappen

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Ook ruitschade gedekt
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Beoordelingsscore van 7,5+
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
SOS International
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Snel schadeherstel
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
No-claimkorting tot wel 82%
Snel schade melden


Voordeligste premie van de BMW 745 berekenen

Hoe zit het met de kosten bij verzekeringen voor een 745? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciaal aspect is geboortejaar. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een recent gekochte BMW 745. Autoverzekeringen houden ook rekening met jouw regio (2046LM). De hoogte van de polis in Abbekerk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Bovensmilde. Ook de kilometrage (tot en met 7500) en het merk/type auto zijn bekende factoren. Het bedrag per maand kan dus enorm wisselen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. schadevrije jaren, geboortedatum, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Check de BMW 745 verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 745 afsluiten!