Avéro Achmea Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Zoek jij een autoverzekering voor jouw (nieuwe) auto? Dan is de autoverzekering van Avero Achmea zeker het overwegen waard. Deze verzekering heet ook wel “goed op weg”. En die naam maakt Achmea wel waar. De maatschappij biedt namelijk een zeer complete verzekering tegen een scherpe prijs. Op deze pagina informeren we graag verder over de Goed op Weg autoverzekering van Avero Achmea: waarmee onderscheidt deze aanbieder zich? Hoe scoort de polis in vergelijking met andere aanbieders? En welke dekkingsopties zijn er precies? Je kunt hier hier allemaal rustig lezen.

  • Binnen 3 jaar de aanschafprijs terug (Bij WA+ of All Risk)
  • Laat je jouw auto repareren door een aangesloten garage? Dan ontvang je gratis vervangend vervoer (Bij WA+ of All risk)
  • Laat je de auto repareren door een garage uit het Avero netwerk? Dan betaal je geen eigen risico
  • Via het schadenetwerk ontvang je tevens standaard 4 jaar FOCWA-garantie op de reparatie
  • Na het eerste jaar dagelijks opzegbaar
  • Een opzegtermijn van 30 dagen

Avéro Achmea verzekering vergelijken

Zoals je hierboven kunt lezen: de Goed op Weg autoverzekering van Avéro Achmea heeft nogal wat te bieden. Hoe scoort deze verzekering wanneer je ‘m vergelijkt met andere grote en bekende maatschappijen als Allsecur, FBTO en Univé? Op basis van voorwaarden in ieder geval erg goed. Zeker als je kiest voor WA + of Allrisk kun je met een vertrouwd gevoel op de weg.

En als we de Avéro Achmea autoverzekering vergelijken op basis van prijs? Dat is een vraag die iets moeilijker te beantwoorden is. De hoogte van de premie houdt namelijk verband met enorm veel factoren die erg persoonlijk van aard zijn. De premie wordt onder andere bepaald op basis van type auto (waarde, gewicht), jouw woonplaats en het aantal jaren dat je geen schade hebt gehad. Wil je nu precies weten hoe hoog de premie voor jouw individuele situatie is? Vul dan jouw kenteken, postcode, huisnummer en het aantal schadevrije jaren in. Je komt dan in onze vergelijker waar je de Goed op weg autoverzekering direct met andere bekende verzekeraars kunt vergelijken.

Dekkingen

De autoverzekering Goed op weg van Avéro Achmea heb je in 3 smaken: WA, WA Beperkt Casco en WA Volledig Casco. Deze laatste optie wordt vaak ook wel All-risk genoemd. De standaard WA (Wettelijke aansprakelijkheid) is de instapdekking. Deze vergoedt enkel schade aan anderen. De WA + is iets uitgebreider: hierbij wordt ook ruitschade, en schade als gevolg van diefstal, inbraak, brand, storm en natuur vergoed. Wil je het complete pakket? Kies dan voor WA Volledig Casco. Je bent dan Allrisk verzekerd. Dus ook tegen schade (die jij zelf veroorzaakt) aan je eigen auto.

Aanvullende dekking
De Goed op Weg autoverzekering van Avéro kun je diverse manieren uitbreiden. Zo is er een aanvullende schadeverzekering voor inzittenden, een rechtsbijstand motorrijtuig, een Pechhulp Nederland/Europa, een ongevallenverzekering inzittenden en een No-claimbeschermer waar je uit kunt kiezen. Deze aanvullende modules zijn optioneel en dus absoluut niet verplicht. Beredeneer voor jezelf dus altijd of je de aanvullende modules wel echt nodig hebt.


avero-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Middelharnis, Wijk bij Duurstede, Enkhuizen, Urk, Steenwijk, Naarden, Sint-Oedenrode, Zandvoort, Gennep en Bergschenhoek. Bekijk ook deze verzekeraar: Generali.