Autoverzekering BMW 750 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW 750 bekijken en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn Promovendum en uiteraard ook VKG. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 750? Het premiebedrag komt tot stand op basis van onder andere type dekking, de waarde van je auto en demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 750! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Opel Zafira.

Alle populaire aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 750 Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw BMW 750? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende categorieënwaarborg types voor de BMW 750. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Jullie 750 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door storm, diefstal, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 750. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor BMW 750. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed onthouden: De protocollen van de bonus/malus ladder verschillen nogal per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 750?

De maandpremie voor de BMW 750 wisselt nogal eens per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de bekendste onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (4075DH)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Bijvoorbeeld Allianz, National Academic en De Zeeuwse. We doorzoeken enkel verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor BMW classificeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekering. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering nowGo.

autoverzekering BMW 750


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 750 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 750. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (zoals 9-TXG-23).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (28-08-1960).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies de juiste dekking voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Interessante ledenkorting
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Korting voor een 2e auto
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Speciale AutoModus App
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
4 jaar FOCWA-garantie
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Extra dekking auto 6-13 jaar
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Extra korting op pakketten
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Score: beoordeeld met 8+
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Elke maand aanpasbaar
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Hoge kwaliteit focus
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Maximaal 80% korting
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gezinsautoregeling
Duidelijke voorwaarden


Eenvoudig premie van de BMW 750 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de verzekering van mijn 750? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijk aspect is; hoe oud je bent. Studenten en jongeren hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een prijzige BMW 750. Verzekeringen houden ook rekening met bijv. adresgegevens (9902JN). De maandpremie in Bruinisse wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Boxmeer. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere schadevrije jaren, postcode, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek BMW 750 verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 750 afsluiten!