Autoverzekering Opel Zafira Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Opel Zafira afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Aegon en ook Roxo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Zafira ? Het premiebedrag hangt af van bijvoorbeeld schadehistorie, het aantal km’s dat je rijdt en demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Zafira! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Fiat Scudo.

Alle populaire verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Opel Zafira Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Opel Zafira? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie types garanties voor de Opel Zafira. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Een gebruikte Zafira verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, diefstal, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Opel Zafira. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouderNormale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Opel Zafira. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Zafira ?

De maandpremie voor de Opel Zafira wijkt erg af per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke componenten.

 • Jouw postcodegebied (1820EC)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. Zoals ABN AMRO, nowGo of Fairzekering. Wij checken alleen maar organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Opel indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen verzekering. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken Allsecur.

autoverzekering Opel Zafira


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Zafira afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Opel Zafira. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 4-TSG-90).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (16-02-1982).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Opel.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Verrekening met garage
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Interessante bonusladder
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Ook totaalpakketten
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Veel vrijheid en keuzes
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Winnaar van vele prijzen
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Ook ruitschade gedekt
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Inzittenden meeverzekeren
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
SOS International
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Klantbeoordeling 8+
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Eigen risico kiezen
Binnen 10 minuten claimen


Goedkoopste premie van de Opel Zafira berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de Zafira ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke variabele is geboortejaar. 20-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een prijzige Opel Zafira. Autoverzekeraars houden ook rekening met variabelen zoals postcodegebied (9448BE). Het tarief in Sleeuwijk is anders dan een Autoverzekering Schaijk. Ook de kilometrage (25.001 tot 30.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bekende factoren. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer onder andere gewenste dekking, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Opel Zafira verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Zafira afsluiten!