Autoverzekering BMW 8 Serie Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Een goedkope autoverzekering voor jouw BMW 8 Serie bekijken en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Denk aan EAG Assuradeuren en Voogd en Voogd. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en moeiteloos online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 8 Serie? Jouw premie heeft te maken met zaken als Wa/Wa+/All-risk, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 8 Serie! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan NV200.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de BMW 8 Serie Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw BMW 8 Serie? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie varianten van basisdekkingen voor de BMW 8 Serie. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Jullie 8 Serie verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook tweezijdige schade, explosie-schade, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW 8 Serie. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW 8 Serie. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Het is het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus regeling lopen uiteen per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 8 Serie?

De actuele premie voor de BMW 8 Serie wisselt nogal eens per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de meest betekenisvolle componenten.

 • Je woonplaats (3371BF)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Zoals De Goudse, National Academic of bijvoorbeeld Fairzekering. We bekijken slechts organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Noemenswaardig: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor BMW sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken organisatie. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Nationale Nederlanden.

autoverzekering BMW 8 Serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 8 Serie afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw BMW 8 Serie. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (e.g. 21-ZPB-4).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (9-10-1973).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor BMW.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
Helder polisblad

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Snel premie berekenen
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Eerlijke verzekering
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Veel vrijheid en keuzes
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Maandelijks aanpassen
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Aanpassen & upgraden

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook bedrijfsauto’s
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Eigen risico kiezen
Gemakkelijk opzeggen


Goedkoopste premie van de BMW 8 Serie berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de 8 Serie? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijke variabele is leeftijd. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een dure BMW 8 Serie. Verzekeringen overwegen daarnaast o.a. postcode (3282BG). Het tarief in Kudelstaart kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Beekbergen. Ook het aantal kilometers (tot en met 7500) en wie de hoofdbestuurder is worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag hangt dus van veel zaken af. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer onder andere gewenste dekking, postcode, kenteken in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle BMW 8 Serie verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 8 Serie afsluiten!