Autoverzekering Nissan NV200 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Nissan NV200 afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Kilometerverzekering en niet te vergeten ZEKUR. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en moeiteloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de NV200 ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar o.a. type dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan NV200! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Daihatsu Cuore.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan NV200 Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Nissan NV200? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie ordes van autoverzekeringen voor jouw Nissan NV200. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n NV200 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. diefstal, een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Nissan NV200. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto’s van 10 jaar of ouder Standaard WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan NV200. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Belangrijk: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn NV200 ?

De geldende premie voor een Nissan NV200 wisselt erg per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de meest invloedrijke elementen.

 • Jouw woongebied (4522NK)
 • Gegevens van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Denk aan Allianz, Roxo plus Unigarant. Wij vergelijken slechts verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Nissan rangschikken op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Interpolis.

autoverzekering Nissan NV200


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan NV200 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Nissan NV200. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 2-XJZ-04).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (4-10-1987).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Nissan.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Tot 30% veilige rijderskorting
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Pechhulpdekking
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Ruime keuze uit garages
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
4 jaar FOCWA-garantie
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Initiatief van achmea
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Online schade melden

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Maandelijks aanpassen
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Verhaalsbijstand
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook zakelijke klanten
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Hoge no-claim kortingen
Simpele website / account


Voordeligste premie van de Nissan NV200 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de NV200 ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle factor is jouw leeftijd. 19-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een dure Nissan NV200. Autoverzekeringen kijken ook naar bijvoorbeeld woonplaats (2296JN). De premie in Gilze kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Reeuwijk. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 tot 12.000) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul o.a. huisnummer, geboortedatum, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Nissan NV200 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw NV200 afsluiten!