Autoverzekering BMW M1 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Een goedkope autoverzekering voor jouw BMW M1 vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld ZLM Verzekeringen en uiteraard ook WitGeld.nl. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en eenvoudig online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn M1? Jouw premie hangt af van variabelen als type dekking, gebruik van de auto en de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je bekijkt dan supersnel de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW M1! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Peugeot 108.

Alle toonaangevende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW M1 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de BMW M1? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie soorten dekkingen voor jouw eigen BMW M1. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Je M1 verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, brandschade, een sterretje in je voorruit. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor BMW M1. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW M1. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een M1?

De maandpremie voor de BMW M1 wisselt nogal eens per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste componenten.

 • De omgeving waarin je woont (1751CG)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Onder andere Promovendum, National Academic en bijv. VVS. We onderzoeken alleen maar organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: dit is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor BMW sorteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering ING.

autoverzekering BMW M1


Goedkoopste autoverzekering voor BMW M1 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW M1. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 5-KDD-78).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (27-02-1988).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Interessante ledenkorting
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Faire schadeafhandeling
Hulp bij overstappen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Uitgebreid netwerk garages
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Dekking binnen & buitenland
Gemakkelijk opzeggen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Actief sinds 1850
Hulp en ondersteuning

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar van vele prijzen
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Online 10% korting
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Verkeersschadeverzekering
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Schadegarant bedrijven
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Coöperatieve verzekeraar
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
Duidelijke voorwaarden


Online premie van mijn BMW M1 berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een M1? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke factor is geboortejaar. 18-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan oudere mensen, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige BMW M1. Verzekeringen kijken ook naar feiten zoals postcode (5444HL). Het maandbedrag in Terwolde is anders dan een Autoverzekering Bredevoort. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je schadevrije jaren, postcode, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek BMW M1 verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw M1 afsluiten!