Autoverzekering Peugeot 108 Kies de verzekering die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Peugeot 108 vinden en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld ABN AMRO en ook nowGo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en moeiteloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 108 ? Het premiebedrag heeft te maken met bijvoorbeeld positie op de bonusladder, de cataloguswaarde plus jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 108! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Fiat Strada.

Alle toonaangevende verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Peugeot 108 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Normaliter neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Peugeot 108? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 ordes van verzekeringen voor de Peugeot 108. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een gebruikte 108 verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook tweezijdige schade, schade na blikseminslag, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Peugeot 108. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Peugeot 108. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn 108 ?

Het maandbedrag voor de Peugeot 108 loopt uiteen per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de meest invloedrijke onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (4063LK)
 • Het merk en type van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Onder andere Avéro Achmea, Nationale Nederlanden en Univé. Wij controleren enkel verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Peugeot sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen aanbieder. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken De Nationale.

autoverzekering Peugeot 108


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 108 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Peugeot 108. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 87-ZPB-5).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (10-10-1972).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Peugeot.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
Online klantenservice

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Handige tips & tricks
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Snel online premie berekenen
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Collectieve insteek
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Actief sinds 1850
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Goede polisvoorwaarden
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pakketkorting mogelijk
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Wegslepen na ongeluk
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
WA, WA+ of All Risk
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Superhandige App
Binnen 10 minuten claimen


Goedkoopste premie van de Peugeot 108 berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de 108 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een welbekend aspect is leeftijd. 22-jarigen betalen doorgaans meer dan ouderen / senioren, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook is de premie duurder bij een sjieke Peugeot 108. Verzekeraars kijken ook naar o.a. regio (3531HF). De premie in Veenendaal kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Scharnegoutum. Ook de kilometrage (meer dan 30.001) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul o.a. geboortedatum, huisnummer, eventuele accessoires in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Peugeot 108 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 108 afsluiten!