Autoverzekering BMW M4 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW M4 vergelijken en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Delta Lloyd en ook ZEKUR. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de M4? De assurantiepremie komt tot stand op basis van onder andere type dekking, de dagwaarde en niet te vergeten jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je treft dan in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW M4! Goed om te weten: wij geven geen advies. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Peugeot 206.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW M4 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. In het algemeen is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw BMW M4? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 varianten van waarborg types voor de BMW M4. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een M4 verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW M4. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW M4. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn M4?

De premie voor de BMW M4 varieert erg per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (3946DL)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Denk aan ABN AMRO, Klaverblad of Turien & Co. We bekijken alleen verzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor BMW rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Unigarant.

autoverzekering BMW M4


Goedkoopste autoverzekering voor BMW M4 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw BMW M4. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (e.g. 2-TTZ-63).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (15-08-1994).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Haal-en brengservice
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Pechhulpdekking
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Verrekening met garage
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Praktische tips veilig rijden
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Veel vrijheid en keuzes
Handige overstaphulp

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Score: beoordeeld met 8+
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Simpele verzekeringskaarten
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Beoordelingsscore van 7,5+
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
SOS International
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Veel lokale adviseurs
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Bereikbaar via WhatsApp
Eenvoudig contract / polis


Online premie van mijn BMW M4 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn M4? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is het jaartal van geboorte. Studenten en jongeren betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een nieuwe BMW M4. Aanbieders houden ook rekening met zaken als adresgegevens (5336DK). De premie in Stompetoren wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Breukelen. Ook het aantal km’s (12.001 tot 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig hebben invloed. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu zelf jouw premie. Voer nu je schadevrije jaren, hoofdbestuurder, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle BMW M4 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw M4 afsluiten!