Unigarant Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Wanneer uw auto schade heeft wilt u snel en goed geholpen worden. Unigarant scoort maar liefst een 8.8 op schadeafhandeling bij haar eigen klanten! Dus zorgeloos de weg op met de Unigarant autoverzekering. En heeft u toch een keer schade? Dan bent u verzekerd van snelle en betrouwbare service. Want schade is al vervelend genoeg.

Voordelen autoverzekering

  • Geen eigen risico dankzij de Unigarant schadeservice
  • Kies je voor Allrisk? Dan ontvang je een jaar nieuwwaardegarantie
  • De no-claimkorting kan oplopen tot 80%
  • Supersnelle schadeafhandeling
  • Unigarant heeft een netwerk van de beste garages en schadeherstellers

Keuze in dekking bij de Unigarant autoverzekering
Binnen de autoverzekering van Unigarant kunt u kiezen tussen 3 verschillende basisdekkingen. WA, WA +gedeeltelijk casco of allrisk autoverzekering. Wilt u nog meer zekerheid, kies dan voor verschillende aanvullende dekkingen, zoals de inzittendenverzekering, vervangend vervoer verzekering, verkeersrechtsbijstand of auto accessoires. Deze autoverzekering is geheel naar eigen wens samen te stellen. Meer informatie over de (aanvullende) dekkingen van de Unigarant autoverzekering vind je verderop deze pagina.

Unigarant verzekering vergelijken

De Unigarant autoverzekering heeft een aantal aantrekkelijke voorwaarden te bieden. Maar past deze verzekering bij jou? Het vergelijken van autoverzekeraars is vrij lastig. Dat komt doordat het een zeer persoonlijke kwestie is: de premie hangt af van enorm veel persoonlijke factoren. Denk hierbij aan het type auto dat je rijdt (de waarde, het gewicht), jouw schadeverleden (hoeveel jaren rijd je zonder schade?) en jouw leeftijd (jongeren tot 25 jaar betalen nu eenmaal een hogere premie). Wil je de Unigarant autoverzekering vergelijken met andere verzekeraars? Dan stellen wij het volgende voor:

  1. Vul jouw gegevens hierboven in en check wat voor jou de goedkoopste verzekeraar is
  2. Unigarant zit nog niet in de vergelijker. Vul dus de identieke gegevens in op Unigarant.nl
  3. Vergelijk de premie van Unigarant met de goedkoopste premie die je via onze tool gevonden hebt

Zo kom je er snel achter hoe duur/goedkoop Unigarant voor jou is. Let op: kijk niet enkel naar de maandelijkse premie. Check ook voorwaarden zoals eigen risico en de nieuwwaardegarantie.

Dekkingen

U stelt uw autoverzekering naar eigen wens samen. Kies een van de drie basisdekkingen. Bij de Gedeeltelijk en Volledig Casco dekking heeft u recht op de voordelen van de Unigarant Schadeservice. Onderstaand meer info over de 3 basisdekkingen. Vervolgens zoomen we nog wat verder in op de aanvullende verzekeringen.

WA (wettelijke aansprakelijkheid)
De meeste autobezitters met en auto ouder dan 10 jaar, kiezen voor de WA dekking. Hiermee bent u verzekerd tegen schade die door uw auto aan anderen is toegebracht. U bent niet verzekerd voor schade aan uw eigen auto. Dit is een wettelijke verplichte dekking.

WA + Gedeeltelijk Casco
Is uw auto ouder dan 5 jaar? Wij adviseren u te kiezen voor de gedeeltelijk casco dekking. Dit is een WA verzekering aangevuld met een verzekering voor schade aan uw eigen auto. Schade door brand, storm en natuur, diefstal, poging tot diefstal en gevolgschade van joyriding, ruitbreuk of beschadiging van de ruit.

WA + Volledig Casco (All risk)
Heeft u een jonge auto, tot 7 jaar? Dan biedt de all risk dekking de meeste zekerheid. Dit is een WA verzekering aangevuld met een verzekering voor alle schade aan uw eigen én andermans auto. Het maakt niet uit wie de schade heeft veroorzaakt. Ook profiteert u van de nieuwwaarde- of aanschafwaardegarantie.

Aanvullende dekkingen

Het is mogelijk uw Autoverzekering, naast de basisdekkingen, uit te breiden met diverse aanvullende dekkingen. Deze bieden extra zekerheid in bepaalde situaties. Stel zelf uw persoonlijke autoverzekeringspakket samen, u weet immers het beste wat bij u past.

Ongevallen inzittenden
De Unigarant Ongevallen Inzittenden dekking voorziet in een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit van inzittenden als gevolg van een ongeval. U bepaalt zelf welke dekking u wilt:

Standaard dekking:
• bij overlijden: € 5.000,–
• bij invaliditeit: € 20.000,– Dit een maximale uitkering. De hoogte is afhankelijk van de mate van invaliditeit.

Uitgebreide dekking:
• bij overlijden: € 10.000,–
• bij invaliditeit: € 45.000,– Dit een maximale uitkering. De hoogte is afhankelijk van de mate van invaliditeit.

Zekerheid voor inzittenden
Bij de Zekerheid voor Inzittenden dekking wordt de werkelijke geleden schade tot € 1.000.000,– vergoed. Dit is zeker aan te raden als u regelmatig met andere mensen in de auto zit.

Het gaat hier om vergoeding voor medische behandeling, inkomstenderving en de kosten van aanpassingen bij invaliditeit. De dekking geldt ook als u of uw gezinsleden meerijden in andermans auto.

Verkeersrechtsbijstand
Een schade aan uw auto is al vervelend genoeg en op een juridische nasleep zit u helemaal niet te wachten. Met de Verkeersrechtsbijstand dekt u dit af en bent u verzekerd van juridische bijstand. Bijvoorbeeld bij het verhalen van schade aan of met uw auto op derden, bij letselschade, kleding- en bagageschade. Maar ook bij verlies van uw inkomen. Daarnaast bent u bent verzekerd van juridische bijstand bij een conflict over de aankoop van een auto of reparatie van uw auto.

Vervangend vervoer
Wilt u ook het gemak van vervangend vervoer ervaren? Kies dan voor de aanvullende dekking Vervangend Vervoer. Na een ongeval met, of diefstal van uw auto heeft u tot maar liefst 30 dagen gegarandeerd vervangend vervoer. U heeft keuze uit een dekking voor alleen Nederland of binnen heel Europa.

Accessoires
Heeft u na de aanschaf van uw auto nog accessoires, zoals audio- of navigatiesystemen, kinderzitjes of fietsendragers toegevoegd? Deze ‘niet af-fabriek ingebouwde accessoires’ zijn standaard meeverzekerd voor € 2.500,– bij Gedeeltelijk en Volledig Casco. Is dit niet voldoende dan heeft u de mogelijkheid tot € 5.000,– aan accessoires extra te verzekeren.

Aanschafwaardegarantie
Een Volledig Casco dekking heeft standaard één jaar nieuwwaarde- of aanschafwaardedekking.

Nieuwwaarde: het bedrag wat nodig is om dezelfde auto op het moment van schade te kopen, ook als de prijs is gestegen.
Aanschafwaarde: de waarde op het moment van aanschaf van de auto volgens de officiële nota van een bedrijf dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Voor extra zekerheid kunt u de aanschafwaardedekking voor drie jaar afsluiten. Bij totaal verlies binnen de eerste drie jaar na aanschafdatum krijgt u de aanschafwaarde vergoed.

Afkoop eigen risico
Voor de dekkingen Gedeeltelijk en Volledig Casco geldt standaard een eigen risico van € 150,–. Dit eigen risico kunt u afkopen. Heeft u een Volledig Casco-dekking en maakt u gebruik van de Unigarant Schadeservice, dan wordt uw eigen risico met € 150,– verlaagd.


unigarant-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Leek, Lichtenvoorde, Nunspeet, Bodegraven, s-Gravenzande, Aalten, Zeewolde, Benthuizen, Groesbeek en Pijnacker. Bekijk ook deze verzekeraar: ZEKUR.