Autoverzekering BMW X1 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW X1 afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. EAG Assuradeuren en ING Bank. Vergelijk alle aanbieders vlot en moeiteloos online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn X1? Het maandbedrag heeft te maken met bijv. schadehistorie, privé of zakelijk gebruik plus demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW X1! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Peugeot 3008.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW X1 Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw BMW X1? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie varianten van basisdekkingen voor jouw eigen BMW X1. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Jouw X1 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, explosie-schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW X1. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW X1. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De voorwaarden van de bonus/malus-trede lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een X1?

De geldende premie voor een BMW X1 varieert erg per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest cruciale elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (2342MG)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Bijvoorbeeld Aon Direct, Roxo en bijv. ZLM Verzekeringen. Wij controleren alleen verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor BMW ordenen op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande organisatie. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering afsluiten bij ANWB.

autoverzekering BMW X1


Goedkoopste autoverzekering voor BMW X1 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW X1. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. 95-ZPB-5).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (8-02-1966).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor BMW.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Interessante ledenkorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Binnen 2 minuten afsluiten
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Praktische tips veilig rijden
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Voor het hele gezin
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Extra korting op pakketten
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Ook complete pakketten
Jaarlijks opzegbaar

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Maandelijks aanpassen
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Hoge kwaliteit focus
Online account

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Pakketkorting mogelijk
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Snel schadeherstel
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Bereikbaar via WhatsApp
Contact via social media


Goedkoopste premie van de BMW X1 berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn X1? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciaal aspect is het jaartal van geboorte. Jongeren van 18 jaar betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare BMW X1. Aanbieders overwegen daarnaast o.a. woonplaats (5231EH). De hoogte van de polis in Maastricht kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Brouwershaven. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 – 15.000) en de dagwaarde van de auto zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef direct huisnummer, kenteken, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle BMW X1 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw X1 afsluiten!