Autoverzekering Limmen De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


De aller-goedkoopste autoverzekering in Limmen afsluiten, via internet? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ABN AMRO en uiteraard ook Interpolis. Vergelijk ze nu vliegensvlug en probleemloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Limmen? Het premiebedrag wordt bepaald door onder andere soort dekking, de waarde van je auto en jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij in luttele minuten een verzekeringskantoor dat bij jou past. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kan jij – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Chevrolet Tahoe.

Erkende aanbieders

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Limmen Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw auto? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 categorieënzekerheden beschikbaar. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Limmen
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus verzekering Limmen
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij een sterretje in je voorruit, brandschade, tweezijdige schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering Limmen
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

volledig casco verzekering Auto van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Auto van 6 – 10 jaar
De instap WA Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Kies dan optioneel voor een aanvullende autoverzekering Limmen. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra dekking pechhulp Limmen
Sta je met pech langs de weg? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Limmen. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Limmen?

De maandpremie in Limmen varieert erg per assuradeur. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de meest invloedrijke onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (2748NK)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Bijvoorbeeld De Goudse, Klaverblad plus Verzekeruzelf.nl. Wij checken puur verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven polissen kan je voor Limmen verzekeringen filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Overstappen naar Ditzo.

autoverzekering Limmen


Goedkoopste autoverzekering in Limmen afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Limmen. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 72-ZTG-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (9-04-1973).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De verwachte kilometrage?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Limmen op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Haal-en brengservice
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Ruime keuze uit garages
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Collectieve insteek
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Ouderwets binnenlopen
Handige overstaphulp

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp buitenland
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Veel lokale adviseurs
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gezinsautoregeling
14 dagen bedenktijd


Voordeligste verzekeringspremie in Limmen vergelijken voor alle modellen

Hoe zit het met de kosten bij een autoverzekeringsmaatschappij Limmen? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een bekend aspect is hoe oud je bent. Beginnende bestuurders betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een sjieke auto uit Limmen. Verzekeringen analyseren verder ook bijvoorbeeld adresgegevens (4725DH). De premie in Heerjansdam kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Oosterbeek. Ook het aantal km’s (meer dan 30.001) en het type voertuig worden meegenomen. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Geef nu jouw postcode, hoofdbestuurder, geboortedatum in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle verzekeraars in Limmen en sluit online af Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!