Autoverzekering BMW X5 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW X5 bekijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. AutoWeek en natuurlijk United Insurance. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en zonder moeite online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn X5? Het maandbedrag hangt af van o.a. type dekking, type auto en niet te vergeten demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW X5! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Peugeot 308.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW X5 Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw BMW X5? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende ordes van zekerheden voor jouw vertrouwde BMW X5. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie X5 verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, explosie-schade, een sterretje in je voorruit. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor BMW X5. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW X5. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de X5?

De premie voor de BMW X5 loopt uiteen per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de belangrijkste variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (9604IA)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Bijvoorbeeld Promovendum, Klaverblad of Zelf. Wij controleren alleen maar autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor BMW rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij De Nationale.

autoverzekering BMW X5


Goedkoopste autoverzekering voor BMW X5 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW X5. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. 15-ZPB-6).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (13-10-1981).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Aanschafwaardegarantie
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede rechtsbijstand
Eenvoudig contract / polis

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Dag & nacht schadehulp
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Eerlijke verzekering
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGoede verkeersrechtsbijstand
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Wettelijke Aansprakelijkheid
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Online 10% korting
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door diefstal
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Pechhulp Route Mobiel
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Service in de winkel
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
No-claimkorting tot wel 82%
Contact via social media


Voordeligste premie van de BMW X5 berekenen

Hoe zit het met de kosten bij verzekeringen voor een X5? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende factor is geboortedatum. 22-jarigen betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook betaal je meer bij een kostbare BMW X5. Assuradeurs overdenken ook variabelen zoals postcode (5747LL). De maandpremie in Molenaarsgraaf kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Brunssum. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 – 15.000) en het type voertuig hebben invloed. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle BMW X5 verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw X5 afsluiten!