Autoverzekering Brunssum Alle top-verzekeraars op een rijtje


De aller-goedkoopste autoverzekering in Brunssum afsluiten, via internet? Op dit moment is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn HEMA en natuurlijk Lancyr. Vergelijk alle aanbieders snel en probleemloos online. En dat voel je in je portemonnee. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Brunssum? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar bijv. type dekking, de geschatte kilometrageen bijvoorbeeld jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt in afzienbare tijd het goedkoopste verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Porsche 918.

Erkende autoverzekeraars

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in minder dan 5 minuten.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over je auto verzekeren in Brunssum Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Je auto verkocht? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van autoverzekeringen te onderscheiden. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Brunssum
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering Brunssum
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor tweezijdige schade, diefstal, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Brunssum
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van voor een all-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

All-risk (WA + volledig casco) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Brunssum. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Belangrijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Kies voor pechhulp Brunssum
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel no-claimkorting Brunssum. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Feit: De regels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Brunssum?

De geldende premie in Brunssum varieert erg per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke variabelen.

 • Jouw postcodegebied (4437FF)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. O.a. De Goudse, Ditzo en ZEKUR. We onderzoeken puur autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Brunssum verzekeringen ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering afsluiten bij ABN AMRO.

autoverzekering Brunssum


Goedkoopste autoverzekering in Brunssum afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Brunssum. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Let op het stappenplan hieronder.

1. Nummerbord invullen (n.b. GL-624-B).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (8-11-1994).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies het type dekking.
7. Rangschik de goedkoopste autoverzekeraar uit Brunssum op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lagere premie bij veilig rijden
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Eigen herstelnetwerk
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Unieke Automodus
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
4 jaar FOCWA-garantie
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Eerlijke verzekering
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Dag en nacht contact
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Goede polisvoorwaarden
Online schade melden

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp buitenland
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door diefstal
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pakketkorting mogelijk
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook bedrijfsauto’s
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Eigen risico kiezen
Schade snel afgehandeld


Online verzekeringspremie in Brunssum vergelijken voor jouw model

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekeringsmaatschappij Brunssum? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een welbekende factor is het jaartal van geboorte. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een jonge auto uit Brunssum. Autoverzekeraars overdenken ook bijv. postcodegebied (2685ID). De hoogte van de polis in Melissant is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Delft. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 tot 12.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef nu jouw schadevrije jaren, eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle verzekeraars in Brunssum en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!