Autoverzekering BMW Z4 Kies de verzekering die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW Z4 vergelijken en afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld AutoWeek en natuurlijk Voogd en Voogd. Vergelijk alle aanbieders snel en zonder moeite met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Z4? De maandelijkse premie heeft te maken met factoren als schadevrije jaren, de aanschafwaarde en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je treft dan in minder dan 1 minuut de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW Z4! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Nissan Qashqai.

De beste autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de BMW Z4 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de BMW Z4? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten dekkingen voor jouw eigen BMW Z4. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Een Z4 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor brandschade, explosie-schade, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW Z4. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW Z4. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opvallend: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus-trede verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn Z4?

De hoogte van de premies voor een BMW Z4 kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de meest cruciale onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (6229NK)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde organisaties. Neem nou EAG Assuradeuren, InShared en WitGeld.nl. Wij vergelijken alleen verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor BMW indelen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering nowGo.

autoverzekering BMW Z4


Goedkoopste autoverzekering voor BMW Z4 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw BMW Z4. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. HZ-382-X).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (10-09-1990).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies een dekkings type voor BMW.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Unieke schadehulp
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Interessante bonusladder
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Snelle reactietermijnen
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Service award winnaar
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Wegslepen na ongeluk
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook accessoires
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Eigen risico kiezen
Gebruiksvriendelijke website


Voordeligste premie van de BMW Z4 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de Z4? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijk aspect is hoe oud je bent. Beginnende bestuurders betalen normaal vaak meer dan de mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe BMW Z4. Verzekeringen houden ook rekening met factoren als woonplaats (5069AA). De premie in Bredevoort kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Beltrum. Ook het verwachte aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving is voor iedereen weer uniek. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul o.a. schadevrije jaren, eventuele accessoires, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek BMW Z4 verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Z4 afsluiten!