Autoverzekering Nissan Qashqai Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Qashqai afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan ABN AMRO en ook VKG. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en gemakkelijk via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Qashqai ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar bijv. dekking, aanvullende modules, de waarde van je auto en demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Nissan Qashqai! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Daihatsu Trevis.

De beste autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de Nissan Qashqai Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Nissan Qashqai? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieëndekkingen voor jouw Nissan Qashqai. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
De Qashqai verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere schade na blikseminslag, brandschade, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Nissan Qashqai. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan Qashqai. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Noemenswaardig: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede wijken erg af per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn Qashqai ?

De maandpremie voor de Nissan Qashqai kan enorm verschillen per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de bekendste componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (5701GC)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeraars. Onder andere Delta Lloyd, Kilometerverzekering of De Zeeuwse. Wij controleren enkel verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan rangschikken op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Allsecur.

autoverzekering Nissan Qashqai


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Qashqai afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Nissan Qashqai. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 2-TXK-17).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (23-07-1989).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies de juiste dekking voor Nissan.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Haal-en brengservice
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Faire schadeafhandeling
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Samenwerking met Rabobank
Simpel over te sluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Gemiddeld cijfer van 8+
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Collectieve insteek
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Goede verkeersrechtsbijstand
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp binnenland
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
24 uur per dag hulp
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
WA , WA+ & Volledig Casco
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Optie rechtshulp-verkeer
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gezinsautoregeling
Supersnel geregeld


Snel premie van de Nissan Qashqai berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de Qashqai ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke variabele is geboortedatum. Jongeren t/m 23 hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Nissan Qashqai. Assuradeurs overdenken ook zaken als regio (3041FH). Het tarief in Oud Gastel is anders dan een Autoverzekering Rhoon. Ook de kilometrage (7501 – 10.000) en het merk/type auto hebben invloed. Het bedrag per maand is voor elke bestuurder weer anders. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul onder andere kenteken, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Nissan Qashqai verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Qashqai afsluiten!