Autoverzekering Borne De voordeligste verzekeraar in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering in Borne vergelijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. O.a. Centraal Beheer en uiteraard ook VOOROP. Vergelijk alle aanbieders vlug en gemakkelijk online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Borne? De maandelijkse premie hangt af van zaken als type dekking, de dagwaarde plus jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan binnen een paar minuten een verzekeringskantoor dat bij jou past. Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Peugeot 5008.

Lokale autoverzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar op de maandlasten.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Borne Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
In het algemeen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Normaliter is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 types garanties beschikbaar. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Borne
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering Borne
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij diefstal, schade door natuurgeweld, explosie-schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. Allrisk autoverzekering Borne
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

volledig casco verzekering Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto’s van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Borne. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Module pechhulp Borne
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting Borne. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Borne?

De premie in Borne wijkt erg af per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (9121KA)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire assuradeurs. O.a. Promovendum, ING Bank plus VOOROP. Wij raadplegen uitsluitend organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Borne verzekeringen sorteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering afsluiten bij Aegon.

autoverzekering Borne


Goedkoopste autoverzekering in Borne afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Borne. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 7-KBV-51).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (10-03-1976).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Borne op laagste prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lagere premie bij veilig rijden
Snel claims indienen

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
4 extra zekerheden
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Dag & nacht schadehulp
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Dekking binnen & buitenland
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ook voor inzittenden
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
WhatsApp service
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
24 uur per dag hulp
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Maximaal 80% korting
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Hulp bij het afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gezinsautoregeling
Hulp bij het afsluiten


Snel verzekeringspremie in Borne vergelijken voor je auto

Hoe hoog is de premie bij zo’n autoverzekeringsmaatschappij Borne? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvol aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 20 jaar betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure auto uit Borne. Verzekeraars onderzoeken ook factoren als woongebied (8163KN). De maandpremie in Vaals kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Bunschoten-Spakenburg. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en natuurlijk de dekking hebben invloed. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere kenteken, hoofdbestuurder, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle verzekeraars in Borne en stap over In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!