Autoverzekering Nissan 370Z Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Nissan 370Z afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld De Goudse en Univé. Vergelijk ze nu snel en moeiteloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 370Z ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar factoren als schadevrije jaren, type auto maar ook demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan 370Z! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Citroen ZX.

Alle populaire verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Nissan 370Z Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Hierna mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Veelal is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Nissan 370Z? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 soorten dekkingen voor de Nissan 370Z. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jouw 370Z verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook tweezijdige schade, explosie-schade, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Nissan 370Z. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Nissan 370Z. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed onthouden: De protocollen van de bonus/malus-trede verschillen nogal per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn 370Z ?

Het maandbedrag voor de Nissan 370Z wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de voornaamste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (9729DB)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de automobilist
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Zoals EAG Assuradeuren, Klaverblad of bijvoorbeeld VVS. We doorzoeken enkel verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Noemenswaardig: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Nissan rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering Zelf.nl.

autoverzekering Nissan 370Z


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan 370Z afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Nissan 370Z. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 7-TRH-09).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (20-11-1994).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Nissan.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede rechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Niet voorschieten
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Interessante bonusladder
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Initiatief van achmea
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Dag en nacht contact
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
WhatsApp service
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pechhulp buitenland
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Verkeersschadeverzekering
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Schadegarant bedrijven
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Optie rechtshulp-verkeer
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Voordelig 2e auto verzekeren
Hulp bij het afsluiten


Online premie van mijn Nissan 370Z berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de 370Z ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekend aspect is; hoe oud je bent. 22-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe Nissan 370Z. Verzekeraars overdenken ook bijv. adresgegevens (2639JG). De maandpremie in Vogelenzang kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Pernis. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 tot 30.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bekende factoren. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef direct kenteken, hoofdbestuurder, schadevrije jaren in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Nissan 370Z verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 370Z afsluiten!