Autoverzekering Delft De voordeligste verzekeraar in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering in Delft online afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. O.a. AutoWeek en niet te vergeten WitGeld.nl. Vergelijk alle aanbieders snel en probleemloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Delft? Jouw premie komt tot stand op basis van onder andere positie op de bonusladder, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Je checkt dan binnen een paar minuten een passend verzekeringskantoor. Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kan jij – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Renault Wind.

Lokale autoverzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar op de maandlasten.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Delft Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw auto? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 types zekerheden waar je uit kunt kiezen. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Delft
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering Delft
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je kunt een claim indienen voor diefstal, tweezijdige schade, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering Delft
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van voor een all-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

All-risk (WA + volledig casco) Goede auto van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Goede auto’s van 6 – 10 jaar
Basis WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Delft. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Kies voor pechhulp Delft
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Delft. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering Delft?

Het maandbedrag in Delft verschilt nogal per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Jouw woongebied (6071CF)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende organisaties. Voorbeelden zijn De Goudse, OHRA of ZLM Verzekeringen. Wij controleren uitsluitend autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Neem dit in acht: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Delft verzekeringen rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij ANWB.

autoverzekering Delft


Goedkoopste autoverzekering in Delft afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Delft. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (zoals 2-KFZ-92).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (26-03-1964).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Delft op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Haal-en brengservice
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Faire schadeafhandeling
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Ruime keuze uit garages
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Binnen 1 minuut geregeld
Aanvullende dekking

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Ook totaalpakketten
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Goede verkeersrechtsbijstand
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar van vele prijzen
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Simpele verzekeringskaarten
Helder polisblad

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Inzittenden meeverzekeren
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Verhaalsbijstand
Wa, WA+ of Allrisk

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Optie rechtshulp-verkeer
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Voordelig 2e auto verzekeren
24/7 schade melden


Eenvoudig verzekeringspremie in Delft vergelijken voor je auto

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Delft? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is geboortedatum. Jongeren van 21 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe auto uit Delft. Verzekeraars analyseren verder ook factoren als woonplaats (4514HK). Het tarief in Giesbeek is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Eck en Wiel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (20.001 – 25.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere eventuele accessoires, gewenste dekking, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek verzekeraars in Delft en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!