Autoverzekering Chrysler Pacifica Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe goedkoopste autoverzekering voor de Chrysler Pacifica afsluiten, via internet? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan De Goudse en natuurlijk National Academic. Vergelijk alle aanbieders handig en eenvoudig via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Pacifica? De maandelijkse premie wordt bepaald door bijv. de gewenste dekking, de waarde van je auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt supersnel de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Chrysler Pacifica! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Porsche Cayman.

Alle populaire aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Chrysler Pacifica Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Chrysler Pacifica? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende soorten verzekeringen voor de Chrysler Pacifica. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw Pacifica verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, schade door storm, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Chrysler Pacifica. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Chrysler Pacifica. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De regels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Pacifica?

De actuele premie voor de Chrysler Pacifica loopt uiteen per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8814IB)
 • Het gewicht van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Neem nou AutoWeek, Klaverblad maar ook ZEKUR. Wij checken enkel autoverzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed om te weten: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Chrysler indelen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering afsluiten bij Ditzo.

autoverzekering Chrysler Pacifica


Goedkoopste autoverzekering voor Chrysler Pacifica afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Chrysler Pacifica. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. GR-569-P).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (18-09-1985).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Chrysler.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Via WhatsApp bereikbaar
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Eigen herstelnetwerk
Eenvoudig contract / polis

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Unieke Automodus
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Gemiddeld cijfer van 8+
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Sociale verzekeraar
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ook voor inzittenden
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Goede polisvoorwaarden
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Maandelijks aanpassen
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Tot 85% korting
Online account

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pechhulp Route Mobiel
Handige App

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Klantbeoordeling 8+
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Bereikbaar via WhatsApp
Snelle schade afhandeling


Voordeligste premie van de Chrysler Pacifica berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een Pacifica? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. De “jonkies” hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe Chrysler Pacifica. Verzekeringen doorzoeken ook onder andere adresgegevens (6798BG). De maandpremie in Stadskanaal wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Didam. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere kenteken, geboortedatum, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Chrysler Pacifica verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Pacifica afsluiten!