Ditzo Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De Ditzo autoverzekering kan online worden afgesloten, waarbij er meerdere dekkingsvarianten beschikbaar worden gesteld. U hebt ook de mogelijkheid om eerst telefonisch informatie in te winnen, waarbij u op basis van een deskundig advies een gerichte keuze kunt maken. Bij het afsluiten van een Ditzo autoverzekering profiteert u in elk geval van de volgende voordelen.

•  Opzegtermijn niet aanwezig
•  Dagelijkse dekkingswijziging
•  Weinig kilometers betekent weinig premie
•  Meerdere auto’s binnen huishouden betekent extra korting
•  Geen terugval in het aantal schadevrije jaren

Voordelen
Een groot voordeel van de polis is dat er geprofiteerd kan worden van een aantrekkelijke bonuskorting. Er wordt daarentegen geen rekening gehouden met het malusdeel. Dus als er een keer sprake is van autoschade, dan zal dat geen gevolgen hebben voor de premie. Deze wordt niet verhoogd na schade, maar wel verlaagd als er schadevrij wordt gereden. Nog een voordeel voor verzekerden is dat de premie lager uitvalt als er in een kaar maar een beperkt aantal kilometers gebruik wordt gemaakt van de auto. Extra voordeel dus als er maar tot tweeduizend of tot vierduizend autokilometers op jaarbasis worden gemaakt.

Alles online regelen
De Ditzo autoverzekering kan meteen online worden afgesloten, maar ook alle andere zaken kunnen online geregeld worden. Zo wordt de mogelijkheid geboden om zelf op elk gewenst moment een dekking aan te zetten of uit te zetten. De voorwaarden en de polis kunnen bij deze verzekeraar bovendien online worden ingezien en naar wens zelf geprint worden. Het doorgeven van wijzigingen, zoals een nieuw adres en het melden van schade aan de auto kan eveneens online worden gedaan.


ditzo verzekeringVerzeker je auto o.a. in Krimpen aan den IJssel, Delfzijl, Barneveld, Veendam, Dronten, Terneuzen, Geldrop, Uithoorn, Culemborg, Dalfsen en Zaltbommel. Bekijk ook deze verzekeraar: Zelf.nl.