Autoverzekering Daihatsu Cuore Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Daihatsu Cuore afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn Generali en natuurlijk WitGeld.nl. Vergelijk ze nu vliegensvlug en gemakkelijk online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Cuore? Het maandbedrag komt tot stand op basis van onder andere Wa/Wa+/All-risk, gebruik van de auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij supersnel de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daihatsu Cuore! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Saab 96.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Daihatsu Cuore Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Veelal is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Daihatsu Cuore? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie types zekerheden voor de Daihatsu Cuore. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Een Cuore verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, schade aan derden, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Daihatsu Cuore. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Daihatsu Cuore. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De spelregels van de bonus/malus-trede lopen uiteen per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Cuore?

De maandpremie voor de Daihatsu Cuore varieert erg per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle componenten.

 • Jouw postcodegebied (5504LC)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De verwachte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeraars. Neem nou Centraal Beheer, Kilometerverzekering maar ook De Zeeuwse. We doorzoeken alleen maar assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Daihatsu ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen organisatie. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij Reaal.

autoverzekering Daihatsu Cuore


Goedkoopste autoverzekering voor Daihatsu Cuore afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Daihatsu Cuore. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 4-TZB-55).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (27-03-1974).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Daihatsu.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lage premie + ledenkorting
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Pechhulpdekking
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Verrekening met garage
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Uitgebreid netwerk garages
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Eerlijke verzekering
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Veel vrijheid en keuzes
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
WhatsApp service
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pechhulp binnenland
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hoge kwaliteit focus
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Schadegarant bedrijven
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook accessoires
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Simpel over te sluiten


Goedkoopste premie van de Daihatsu Cuore berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de Cuore? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijk aspect is jouw leeftijd. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een prijzige Daihatsu Cuore. Verzekeringen bekijken daarnaast onder andere adresgegevens (9197CJ). Het maandbedrag in Doornspijk is anders dan een Autoverzekering Emmer-Compascuum. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. geboortedatum, eventuele accessoires, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Daihatsu Cuore verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Cuore afsluiten!