Autoverzekering Dokkum Vind de goedkoopste verzekeraar


De goedkoopste autoverzekering in Dokkum bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan Allsecur en natuurlijk Lancyr. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Dokkum? Het maandbedrag komt tot stand op basis van bijvoorbeeld schadehistorie, de cataloguswaarde en niet te vergeten jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan binnen mum van tijd een passend verzekeringskantoor. Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Seat Inca.

Lokale aanbieders

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar op de maandlasten.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Dokkum Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Daarna mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw auto? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

We onderscheiden drie ordes van garanties waar je uit kunt kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Dokkum
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering Dokkum
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij diefstal, brandschade, schade door storm. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Dokkum
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van voor een all-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

All-risk (WA + volledig casco) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Goede auto’s van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Auto ouder dan 10 jaar

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Dokkum. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Kies voor pechhulp Dokkum
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting Dokkum. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Feit: De protocollen van de bonus/malus-trede lopen uiteen per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering Dokkum?

De actuele premies in Dokkum loopt uiteen per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de bekendste onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (6792MB)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde aanbieders. Onder andere Bovag, Kilometerverzekering maar ook United Insurance. We onderzoeken alleen maar assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Dokkum verzekeringen classificeren op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Auto verzekeren bij nowGo.

autoverzekering Dokkum


Goedkoopste autoverzekering in Dokkum afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Dokkum. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg dan de volgende instructies.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 8-TLL-47).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (8-07-1984).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies een dekkings type.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Dokkum op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Haal-en brengservice
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
4 extra zekerheden
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Unieke Automodus
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Interessante bonusladder
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Snelle reactietermijnen
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringActief sinds 1850
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar van vele prijzen
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Snel online afsluiten
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Tot 85% korting
Binnen 10 minuten claimen

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Hoge klantbeoordeling

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Superhandige App
Geld snel op je rekening


Snel verzekeringspremie in Dokkum vergelijken voor alle merken

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Dokkum? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvolle factor is het jaartal van geboorte. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een prijzige auto uit Dokkum. Verzekeringen overdenken ook feiten zoals postcode (4175CI). Het maandbedrag in De Westereen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Erica. Ook het aantal km’s (10.001 – 12.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is voor elke bestuurder weer anders. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer hierboven gewenste dekking, huisnummer, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle verzekeraars in Dokkum en start met geld besparen Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!