Autoverzekering Fiat Bravo Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat Bravo vergelijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld De Goudse en natuurlijk VVS. Vergelijk alle aanbieders snel en moeiteloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Bravo? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar onder andere Wa/Wa+/All-risk, de geschatte kilometragemaar ook jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Fiat Bravo! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering SsangYong Kyron.

De beste verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Fiat Bravo Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Fiat Bravo? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 soorten garanties voor de Fiat Bravo. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Je Bravo verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor explosie-schade, een sterretje in je voorruit, schade door storm. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Fiat Bravo. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Fiat Bravo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Bravo?

De actuele premie voor de Fiat Bravo wijkt erg af per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (6632DC)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Onder andere Aon Direct, Interpolis plus Fairzekering. Wij checken enkel autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt jouw resultaten voor Fiat klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij OHRA.

autoverzekering Fiat Bravo


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Bravo afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Fiat Bravo. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (zoals 22-ZXJ-3).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (14-05-1974).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Fiat.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Interessante ledenkorting
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede pechhulpdekking
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Ook totaalpakketten
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Eigen risico van slechts €100
Supersnel geregeld

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Maandelijks aanpassen
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Beoordelingsscore van 7,5+
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pechhulp Route Mobiel
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Service in de winkel
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Bereikbaar via WhatsApp
Simpel over te sluiten


Voordeligste premie van de Fiat Bravo berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Bravo? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekende variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 18 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Fiat Bravo. Aanbieders kijken ook naar factoren als woonplaats (5162FM). De premie in Hierden wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Goor. Ook het aantal kilometers (10.001 – 12.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere huisnummer, postcode, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Fiat Bravo verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Bravo afsluiten!