Autoverzekering SsangYong Kyron Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw SsangYong Kyron afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld De Goudse en uiteraard ook SNS. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en eenvoudig met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Kyron ? Jouw premie hangt af van bijv. de gewenste dekking, de dagwaarde en de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Zo vind jij in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw SsangYong Kyron! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Kia Venga.

De beste autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de SsangYong Kyron Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw SsangYong Kyron? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van waarborg types voor de SsangYong Kyron. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Een nieuwe Kyron verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, schade aan derden, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor SsangYong Kyron. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor SsangYong Kyron. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Let op: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus-trede variëren erg per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Kyron ?

De premie voor de SsangYong Kyron wijkt erg af per verzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de meest invloedrijke onderdelen.

 • Jouw woongebied (6981BK)
 • Het merk en type van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. O.a. Centraal Beheer, FBTO en ZEKUR. Wij controleren alleen assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: wij geven geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor SsangYong sorteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Reaal.

autoverzekering SsangYong Kyron


Goedkoopste autoverzekering voor SsangYong Kyron afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je SsangYong Kyron. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 7-SRJ-79).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (14-11-1996).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies de juiste dekking voor SsangYong.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Faire schadeafhandeling
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
690.000 klanten gingen je voor
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Praktische tips veilig rijden
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Sociale verzekeraar
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Duurzame verzekeraar
Supersnel geregeld

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Winnaar Web Service Scan
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pakketkorting mogelijk
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gezinsautoregeling
Snel claims indienen


Eenvoudig premie van de SsangYong Kyron berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Kyron ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke factor is leeftijd. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een kostbare SsangYong Kyron. Verzekeraars kijken ook naar je adresgegevens (8700KN). De premie in Maurik wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Valkenswaard. Ook het geschatte aantal km’s (30.001 en meer) en zelfs de kleur van je auto zijn bepalend. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere huisnummer, geboortedatum, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de SsangYong Kyron verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Kyron afsluiten!