Autoverzekering Fiat Strada Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Fiat Strada afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Allsecur en ING Bank. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en probleemloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Strada ? De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. de gewenste dekking, de cataloguswaarde plus jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Strada! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Suzuki Kizashi.

De beste autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Fiat Strada Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Fiat Strada? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende categorieënautoverzekeringen voor de Fiat Strada. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Een Strada verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere schade aan derden, schade door botsing met dieren, brandschade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Fiat Strada. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Fiat Strada. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Neem dit in acht: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Strada ?

De maandpremie voor de Fiat Strada wisselt erg per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de voornaamste componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1564KM)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende verzekeraars. O.a. Allsecur, Reaal en onder andere Unigarant. Wij checken uitsluitend autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Fiat rangeren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen autoverzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij ABN AMRO.

autoverzekering Fiat Strada


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Strada afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Fiat Strada. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 22-ZXF-8).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (27-05-1970).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Fiat.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Hoge korting bij veilige rijstijl
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Interessante bonusladder
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Extra korting op pakketten
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pechhulp buitenland
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Interessante pakketkorting
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Maximaal 80% korting
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Klantbeoordeling 8+
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Hoge no-claim kortingen
Verschillende opties


Goedkoopste premie van de Fiat Strada berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn Strada ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale variabele is het jaartal van geboorte. 22-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Fiat Strada. Autoverzekeraars bekijken daarnaast bijvoorbeeld adresgegevens (8263EN). Het tarief in Duiven kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Gytsjerk. Ook de kilometrage (meer dan 30.001) en de waarde van je auto zijn bepalend. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef nu jouw eventuele accessoires, geboortedatum, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Fiat Strada verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Strada afsluiten!