Autoverzekering Suzuki Kizashi Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Suzuki Kizashi vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld ABN AMRO en niet te vergeten FBTO. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en gemakkelijk via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Kizashi ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld schadehistorie, type auto en demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Kizashi! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Lexus CT 200h.

De beste verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Suzuki Kizashi Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Suzuki Kizashi? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende varianten van autoverzekeringen voor de Suzuki Kizashi. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een gebruikte Kizashi verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij brandschade, schade aan derden, schade door storm. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Suzuki Kizashi. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Suzuki Kizashi. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De spelregels van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn Kizashi ?

De premie voor de Suzuki Kizashi wisselt nogal eens per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de meest invloedrijke componenten.

 • De omgeving waarin je woont (5917DD)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende assuradeurs. Neem nou ASR, FBTO of WitGeld.nl. Wij raadplegen enkel autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Suzuki ordenen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekering. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Suzuki Kizashi


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Kizashi afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Suzuki Kizashi. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 80-ZXK-3).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (16-04-1979).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Suzuki.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Tot 30% veilige rijderskorting
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Simpele website / account

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Interessante bonusladder
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Sociale verzekeraar
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Extra korting op pakketten
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar van vele prijzen
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Verkeersschadeverzekering
Eenvoudig uitbreiden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Schade melden via internet

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Bereikbaar via WhatsApp
Duidelijke voorwaarden


Online premie van mijn Suzuki Kizashi berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de Kizashi ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voorname factor is jouw leeftijd. 23-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Suzuki Kizashi. Verzekeringen analyseren verder ook factoren als regio (6255CM). De maandpremie in Hilversum kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Vlaardingen. Ook het aantal km’s (20.001 – 25.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer hierboven eventuele accessoires, huisnummer, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Suzuki Kizashi verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Kizashi afsluiten!