Autoverzekering Honda CRX Vind de verzekeraar die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Honda CRX vinden en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld Promovendum en uiteraard ook Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw CRX ? Het maandbedrag wordt bepaald door bijv. Wa/Wa+/All-risk, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan in minder dan 1 minuut de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda CRX! Goed om te weten: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Volkswagen California.

De beste autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Honda CRX Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Honda CRX? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 categorieënzekerheden voor jouw vertrouwde Honda CRX. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Je CRX verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade door botsing met dieren, diefstal, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Honda CRX. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Honda CRX. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn CRX ?

De maandpremie voor de Honda CRX wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle componenten.

 • De plaats waar jij woont (7054CH)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Zoals Aon Direct, ING Bank en Unigarant. Wij vergelijken slechts autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Vergeet niet: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Honda sorteren op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Premie berekenen De Nationale.

autoverzekering Honda CRX


Goedkoopste autoverzekering voor Honda CRX afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Honda CRX. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. 9-TRB-16).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (14-12-1994).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Honda.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lagere premie bij veilig rijden
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Schade inzittenden
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Speciale AutoModus App
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Gemiddeld cijfer van 8+
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Voor het hele gezin
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Extra korting op pakketten
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Goede polisvoorwaarden
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Snel online afsluiten
Goede telefonische service

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door rook en brand
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Pechhulp Route Mobiel
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Superhandige App
Jaarlijks opzegbaar


Goedkoopste premie van de Honda CRX berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn CRX ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekend aspect is geboortedatum. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 26 jaar of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook betaal je meer bij een dure Honda CRX. Verzekeringen onderzoeken ook je postcode (8525AD). Het tarief in Harkema is anders dan een Autoverzekering Herten. Ook het aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. Het tarief is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu jouw maandlasten. Geef nu jouw huisnummer, postcode, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Honda CRX verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw CRX afsluiten!