Autoverzekering Toyota Picnic Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Toyota Picnic afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan Avéro Achmea en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk ze nu snel en probleemloos online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Picnic ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van onder andere soort dekking, de dagwaarde maar ook jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Picnic! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mercedes-Benz 220.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Toyota Picnic Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Toyota Picnic? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 varianten van verzekeringen voor jouw vertrouwde Toyota Picnic. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een gebruikte Picnic verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Toyota Picnic. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Toyota Picnic. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus ladder variëren erg per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Picnic ?

Het maandbedrag voor de Toyota Picnic wijkt erg af per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de belangrijkste variabelen.

 • De plaats waar jij woont (4985GE)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je vertrouwde assuradeurs. O.a. Promovendum, Reaal en bijv. De Zeeuwse. We doorzoeken enkel autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Toyota ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende organisatie. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over All risk autoverzekering De Zeeuwse.

autoverzekering Toyota Picnic


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Picnic afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Toyota Picnic. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 4-KFG-42).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (13-07-1963).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies de juiste dekking voor Toyota.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Hoge korting bij veilige rijstijl
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede pechhulpdekking
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Snel online premie berekenen
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Geen poliskosten
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Goede polisvoorwaarden
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Optie verkeersrechtsbijstand
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
24 uur per dag hulp
Met aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Maximaal 80% korting
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Snel schadeherstel
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gebruiksvriendelijke App
Snel claims indienen


Goedkoopste premie van de Toyota Picnic berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn Picnic ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een bekend aspect is hoe oud je bent. Beginnende bestuurders betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een kostbare Toyota Picnic. Aanbieders onderzoeken ook o.a. regio (1531IF). De hoogte van de polis in Rotterdam is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Wagenborgen. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 – 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct geboortedatum, aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Toyota Picnic verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Picnic afsluiten!