Autoverzekering Audi Allroad Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Audi Allroad afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan Fairzekering en uiteraard ook Verzekeruzelf.nl. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en eenvoudig online. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Allroad? De maandelijkse premie heeft te maken met zaken als dekking, aanvullende modules, type auto plus jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Audi Allroad! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker kun je – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mitsubishi Space Wagon.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Audi Allroad Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Audi Allroad? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij distantiëren drie varianten van verzekeringen voor jouw vertrouwde Audi Allroad. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie Allroad verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor schade door botsing met dieren, schade aan derden, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Audi Allroad. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Audi Allroad. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn Allroad?

De actuele premie voor de Audi Allroad wisselt erg per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de meest invloedrijke elementen.

 • De plaats waar jij woont (1826HI)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Denk aan Bruns ten Brink, Reaal plus United Insurance. We bekijken puur verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Neem dit in acht: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Audi sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering ABN AMRO.

autoverzekering Audi Allroad


Goedkoopste autoverzekering voor Audi Allroad afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Audi Allroad. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. 54-ZPB-6).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (19-11-1984).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies de juiste dekking voor Audi.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Tot 30% veilige rijderskorting
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
4 extra zekerheden
Met aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
690.000 klanten gingen je voor
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Dag & nacht schadehulp
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Initiatief van achmea
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Dag en nacht contact
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Winnaar van vele prijzen
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Tot 85% korting
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Veel lokale adviseurs
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gezinsautoregeling
Hulp bij overstappen


Voordeligste premie van de Audi Allroad berekenen

Hoe zit het met de kosten bij verzekeringen voor een Allroad? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale variabele is geboortejaar. 22-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een prijzige Audi Allroad. Autoverzekeringen bekijken daarnaast variabelen zoals postcode (2814HA). Het tarief in Veenoord is anders dan een Autoverzekering Asten. Ook de kilometrage (t/m 7.500) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, kenteken, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Audi Allroad verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Allroad afsluiten!