Autoverzekering Honda Insight Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Honda Insight vinden en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. O.a. HEMA en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk alle aanbieders snel en moeiteloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Insight ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld de gewenste dekking, gebruik van de auto plus de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Honda Insight! Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Corrado.

De beste autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Honda Insight Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Honda Insight? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie varianten van zekerheden voor jouw eigen Honda Insight. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een Insight verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Honda Insight. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Honda Insight. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Handig: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Insight ?

De premie voor de Honda Insight wisselt nogal eens per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke factoren.

 • Je woonplaats (4606CJ)
 • soort beveiliging op je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeringen. Neem nou Bovag, nowGo of bijvoorbeeld Fairzekering. We onderzoeken puur autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Honda ordenen op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de betrokken autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Premie berekenen Inshared.

autoverzekering Honda Insight


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Insight afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Honda Insight. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 30-ZPB-6).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (26-02-1980).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Honda.
7. Orden de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Tot 30% veilige rijderskorting
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
4 extra zekerheden
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
690.000 klanten gingen je voor
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Schade in 3 stappen regelen
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Duurzame verzekeraar
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
WhatsApp service
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Optie verkeersrechtsbijstand
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Beoordelingsscore van 7,5+
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Schadegarant bedrijven
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Bereikbaar via WhatsApp
Voor jong en oud geschikt


Online premie van mijn Honda Insight berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de Insight ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekende variabele is jouw leeftijd. 23-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare Honda Insight. Verzekeringen houden ook rekening met jouw regio (7980MJ). Het tarief in Klarenbeek kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Heteren. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Bereken nu jouw maandlasten. Vul o.a. postcode, huisnummer, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Honda Insight verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Insight afsluiten!